bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 am cautat tot iasul 2 porturi bass reflex cu diametru de 100 :(( n-am gasit....am fost la kon, dioda, general systems, alfa & omega, langa petrea andrei...am cautat si teava din PVC...am gasit numai de 90 si 110...cine ma poate ajuta cu astea 2 porturi plz...platesc si curieratul...numai sa pun mana pe ele...sau dak ar putea cineva sa calculeze lungimea pt un diametru de 110 :prayer: :prayer: :prayer: proiectul este cel bp4 pentru e12-100s....de aici.. http://www.stocare.as.ro/proiecte/bassE12-100S.pdf :prayer: :prayer: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 da auzi, ce are daca decupezi teava de 110 sa fie de 100 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: . Te-ai gandit? Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 :(....cam cum ar trebui?? pur si simplu tai pe lungime teava? s-o fac din diametru de 110 100? n-are nik?? adik ma bizui sa tai o fasie pe lungime pana diametrul devine 100 dar cum fac dupa...lipesc taietura cu super-glue?? ar fi o treaba...dar nush cat de practic e...dak no-i gasi alta solutie...oi incerca.. Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 mii de scuze, am crezut ca ziceai de lungime. mii de scuze Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 a np... atat ma ducea capu...nici nu se punea problema la lungime...oricum ms de incercare...tot astept solutii...maine ma duc sa-mi fac cutia si tre sa stiu dak fac gaurile de 100 sau de 110...crek ar fi o sol buna k cineva priceput de aici sa-mi zik lungimea pt diametru de 110...raman dator vandut dak aflu asta pana maine... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 cauta-l pe nexus si zii as iti redimensioneze porturile in functie de tuburile de bass-reflex pe care le gasesti in magazine :yawinkle: Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 asta daca nu a facut deja gauri pt bass reflex Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 nup..nu ink...maine fac incinta la un atelier..si nu vreau sa ma duc fara sa stiu ce tre sa-i zic lu ala.. :( Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 :partyman: nexus... :finga: :finga: ms Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 HA=HA Uite aici http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=288 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 ...am gasit numai de 90 si 110...Si nici nu gasesti alte dimensiuni, ala e standardul.Te-ai gandit sa o strunjesti? Teava aia se utilizeaza la instalatii de apa/gaze, are SDR 11 (asta e raportul dintre diametru si grosimea peretelui), adica peretele este gros de 10mm. Nu se poate subtia peretele? Nu ma pricep la boxe deloc, dar intr-o vreme autorizam sudori in PEHD, de acolo stiu dimensiunile :smt003 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 perete gros de 10mm :rolleyes: e cam multicel...dupa mine n-are mai mult de 2mm...crek ne referim la 2 chestii diferite...aia de 110 diametru ext e din plastic-PVC si e fol la canalizari...eu asta am gasit... nush dak am de unde lua 1 cm din ea in total.. + k n-am strung acasa...nici nu prea cun pe nimeni care poate lucra pe undeva cu asa ceva...problema am rezolvat-o...cik la 110 exterior..106 interior lungimea se modifica de la 10 la 12 cm...asta-i tot. thx anyway ;)cat despre hi-end numa acolo nu m-am uitat...damn it...imi pierd rabdarea repede cand caut ceva pe net si nu gasesc...e...PVC rulz pana una alta. Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 29, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2006 pana la urma am facut comanda de 2 porturi de pe hi-end...e comic cum se aude fara ele :rolleyes: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 Sorry, eu ma refeream la teava folosita la gaze. Polietilena de inalta densitate. Are niste dungi galbene pe generatoare. Si perete de 10 mm, la diametrul de 110. E bine de stiut pentru viitor. :supz: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 29, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2006 aham...acu stiu de care e vb...park am vazut asa ceva..dar nu mai stiu unde. oricum e naspa k tre sa dau aproape 100k pe port (cu tot cu transport)... in fond e doar o bucata de plastic :| am mai avut nevoie de unul de 7 cm si l-am luat cu 17 mii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum