Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor Macbook Pro ars

gerbil

Postări Recomandate

S-ar putea sa aiba scurt pe firul de alimentare, undeva la iesirea din alimentator sau langa mufa, acolo unde se indoaie cel mai des.Mai ales ca zicea ca mufa trebuie pusa in anumite pozitii.Taie cablul la cativa centimetri de la mufa si masoara la capatul cablului.Daca ai tensiune pe cablu, problema e langa sau chiar in mufa(scurt sau intrerupere)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gerbil

16

• validae

10

• DonNCSS

2

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, am rotit de mufa si se rotea in gol pe fir, am tras de ea si a iesit imediat, deci numai avea nici un fir lipit in ea. Problema e ca nu pot sa desfac mufa, m-am uitat pe youtube cum desfac unii dar nu reusesc, ei folosesc niste chei, eu nu am :) . Totusi am cablul de la adaptoul ars ( cel chinezesc ), ar avea ceva daca as lega cablul acela de acesta? Cel chinezesc are un fir alb si unul negru, cel original are unul cu lita si unul alb. Sa leg Negru-lita si alb-alb ? Am masurat cu un aparat ( o chinezarie veche Sunwa YX-2000A ) vad ca este tensiune pe cablu dar vad ca acul nu sta pe loc se misca un pic de tot ca si cum curentul ar varia un pic, ca un tremurat mai lent inainte inapoi, este normal sa faca asa sau are ceva? Nu de alta dar vreau sa fiu sigur ca nu imi stric macul, vorba aia e o caruta de bani unul. Am pus si urechea pe adaptor nu se mai aude acea sirena ( probabil era din cauza scurtului din mufa ) se aude un mic bazait.

Posted Image

Link spre comentariu

Am desfacut mufa, din pacate are pinii indoiti, am incercat eu sa o lipesc dar tot nu merge, asa ca am lipit firul de la celalalt la capatul acestuia si vad ca merge. Sper ca acuma sa tina sa numai faca poc si asta ca doar e original ( e si mult mai greu apropo si mult mai finisat plus ca are si cablu de alimentare cu impamantare ). Multumesc tuturor pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări