Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BF963

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvartoshu

3

• Toni Marginean

2

• sla

1

• techs

1

Top autori în acest subiect

Merci de date:BF963 MOSFET transistor datasheet. Parameters and characteristics.Type Designator: BF963Type of BF963 transistor: MOSFETType of control channel: N-channelMaximum power dissipation (Pd): 200mWMaximum drain-source voltage (Uds): 20VMaximum drain-gate voltage (Udg):Maximum gate-source voltage (Ugs): 6VMaximum drain current (Id): 50mAMaximum junction temperature (Tj): 150°CRise Time of BF963 transistor (tr):Drain-source Capacitance (Cd), pf: 2.5pFMaximum drain-source on-state resistance (Rds), Ohm:Manufacturer of BF963 transistor: N/APackage: SOT-103Application: MOSFET, Dual gateEquivalent transistors for BF963BF963 PDF documents for downloads:o intrebare mai am , cat gain are? o fi intre 18- 25dB?So asemana cu bf987 ca amplificare?

Link spre comentariu

Eu stiu ca BF960, 961, 963, 964, 966 si 981 au 4 pini, sunt MOS-FET dubla poarta. In anii '80 am folosit in amlificatoare de antena: 961 - FIF, 960- UIF, 981- UKW. Mai rar am folosit si 963, care este tot pentru FIF, are zgomotul putin mai mic decat 961 si castigul in amplificare ceva mai mare. Nu mai tin minte, dar parca am renuntat la el fiindca era foarte sensibil la descarcari electrice si se defecta repede ( cel putin seria care a ajuns la mine, desi scria ca sunt Philips).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări