Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena tv

devdas_india

Postări Recomandate

salut am un tv care nu am antena, defapt am o antena da e tip sutien e dinaia veche , si cu aia prind numai tvr 2 , ce fel de antena sa pun sa pot prinde antena1 tvr1 si tvr 2 , precizez ca aceste posturi le prindeam cand eram in oras cu antena care o am acu ,acu stau la tara ,abonamente am la televiziunea digitala ,da nas mai vrea sa mai fac unu , pt tv-ul din bucatarie nu se merita ,ma gandeam nustiu daca se poate face la un emitator ,de semnal tv , adica un aparat care sa pun in el semnal de telecablu , si alt aparat sa il capteze ,si sa transmita semnalul in tv , un fel de ochi tochi , daca ma intelegeti , semnal de telecablu as putea loa de la cineva din oras , cred ca idea mea e cam stupida rad si curcile ,sau alte idei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

3

• valangjed

3

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1.Ce distanta este intre orasul de unde te-ai mutat si comuna unde locuiesti acum?2.Ce-i ala ochi tochi?Am o varsta dar nu am auzit de asa ceva.3.Cum vrei sa iei semnal de la oras?Cu galeata?Daca nu stiai , distanta intre emitator si receptor conteaza foarte mult in transmisiile radio-tv.

Link spre comentariu

Nu e ochi tochi este walkie talkie si provine din limba engleza.Nu poti folosi asa ceva pt.transmiterea unui semnal tv complex iar alte echipamente sunt mult prea costisitoare.Asa ca ramane doar varianta unei antene de UHF cu amplificator care nu cred ca este mai mult de 50 RON.La mine in judet se prinde protv pe o raza de 20 km in jurul orasului.

Link spre comentariu

Inseamna ca intre locuinta ta si emitatorul TV este un obstacol , in acest caz nu-ti ramane decat sa ridici antena mai sus dar asta depinde de inaltimea obstacolului si inaltimea la care este antena de emisie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări