Vizitator elkosta Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Buna ziua am primit de la un prieten o motosapa cu un carburator defect. Acum eu sunt complet in afara acestui domeniu, cum as putea sa o repar? am fost la un ,,mecanic,, si mi-a spus ca l-ar putea inlocui cu unul de scuter sau ceva de genul asta. Daca stiti unde se pot gasi carburatoare ptr motosape, sau chiar il pot inlocui cu unu de scuter?. Multumesc!!! Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Daca ne-ati spune si ce motor are motosapa , ce bine ar fi! Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 ... si modelul... Link spre comentariu
Vizitator elkosta Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Are o placuta metalica pe care scrieSolo Kleinmotoren GmbhTyp: 50165Nr: 26379West GermanySi o eticheta (a fost luata din italia) Sollo Agrimeccanica AstiVia Brofferio 1Tel: ....Macchine Agricolo-EnologicmAltceva numai stiu despre ea Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Daca scrie West Germany..... are ceva vechime. Cam greu cu piese de rezerva de pe vremea aia.Cred ca ramane varianta cu modificarea pentru un alt carburator de productie recenta, sunt o gramada de reprezentante unde se gasesc piese de motosape, drujbe, etc. Din cate vad, esti din Iasi, ia legatura cu vecinii din Republica Moldova sau Ucraina, pentru un carburator mai ieftinut. Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 se poate incerca aici: http://www.sunrise-central.com/index.ph ... ntact.html eu am apelat la ei pentru segmenti la un motocultor vechi de peste 20 ani si mi-au adus. imagini cu jucaria, se poate? Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Vad ca santeti din Iasi.La o cautare pe gogu imi arata ca exista un magazin care vinde produse ale firmei pe strada Cucu.Contactati-i poate va pot da mai multe detalii.Reprezentate nu au decat in Bucuresti , Pitesti si Cluj. Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Pune niste poze cu scula, poate gasim un carburator pentru ea. Oricum carburatorul de scuter nu o sa mearga. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 E facut prin `60.Motorul e in 2 timpi.Vezi ce capacitate cilindrica are si cauta ceva carburator similar.Grig Link spre comentariu
Vizitator elkosta Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Scuze ca nu am postat mai repede dar am fost cam ocupat, o sa revin in curand si cu poze pana atunci am facut eu o schita http://postimage.org/image/qgpigl5tf/ Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 nu mai inteleg nimic. ai nevoie de carburator sau de piston? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum