Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor motosapa

Vizitator elkosta

Postări Recomandate

Vizitator elkosta

Buna ziua am primit de la un prieten o motosapa cu un carburator defect. Acum eu sunt complet in afara acestui domeniu, cum as putea sa o repar? am fost la un ,,mecanic,, si mi-a spus ca l-ar putea inlocui cu unul de scuter sau ceva de genul asta. Daca stiti unde se pot gasi carburatoare ptr motosape, sau chiar il pot inlocui cu unu de scuter?. Multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

3

• valangjed

2

• gaby

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Vizitator elkosta

Are o placuta metalica pe care scrieSolo Kleinmotoren GmbhTyp: 50165Nr: 26379West GermanySi o eticheta (a fost luata din italia) Sollo Agrimeccanica AstiVia Brofferio 1Tel: ....Macchine Agricolo-EnologicmAltceva numai stiu despre ea

Link spre comentariu

Daca scrie West Germany..... are ceva vechime. Cam greu cu piese de rezerva de pe vremea aia.Cred ca ramane varianta cu modificarea pentru un alt carburator de productie recenta, sunt o gramada de reprezentante unde se gasesc piese de motosape, drujbe, etc. Din cate vad, esti din Iasi, ia legatura cu vecinii din Republica Moldova sau Ucraina, pentru un carburator mai ieftinut. :da

Link spre comentariu

Vad ca santeti din Iasi.La o cautare pe gogu imi arata ca exista un magazin care vinde produse ale firmei pe strada Cucu.Contactati-i poate va pot da mai multe detalii.Reprezentate nu au decat in Bucuresti , Pitesti si Cluj.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări