Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft sau aplicatie.

cristybadea

Postări Recomandate

De mult timp ma framanta o problema pe care inca nu am rezolvat-o.In pc am pus pe port PCI un tv-tuner conectat pe banda UHF la un receiver de la antena DIGI.Pentru el folosesc un soft K"tv prin intermediul caruia urmaresc programele tv.Nu am reusit niciodata sa inregistrez ceva de pe tv-tuner,adica sa am si imagine si sunet.Tot ce pot sa fac din softul cu care deschid tv-tunerul este sa fac Print-Screen.Ce pot face in privinta asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

4

• elmar

2

• DonNCSS

2

Top autori în acest subiect

ce fel de "tv-tuner" aveti...de obicei firmele care produc aceste componente pc, livreaza si un soft impreuna cu driverul...in functie de ce tuner este ,cautati pe net softul ...instalati-l si observati daca are si acea facilitate de inregistrare(captura audio/video)

Link spre comentariu

tv-tunerul este Philips saa 7164 iar softul ce mi l-au dat smecherii la cumparare(pe cd-ul cu driverii pc-ului vechi pentru win xp) este K"tv iar acum l-am mutat(tv-tunerul) pe un alt pc pe care rulez win 7 x64 si folosesc acelasi soft.

Link spre comentariu

Hehe.......e o vechitura,nici nu are cum sa functioneze in windows 7 pentru ca nu exista suport (drivere) pentru procesorul tunerului(acel saa 7164).

Sunteti tare.Am spus ca tunerul functioneaza,driverele le-am luat prin windows update,am pus softul K"tv si totul este ok din punct de vedere functional dar m-ar interesa sa pot sa si inregistrez cate ceva
Link spre comentariu

incercati cu ChrisTV ....dar din ce stiu eu acest program nu e free...(eu nu-l folosesc )

aici o versiune care e free...(nu stiu daca are si posibilitatea de captura )

P.S. ca sa puteti inregistra, trebuie sa aveti o configuratie buna a calculatorului(memorie ram ,CPU)

Link spre comentariu

incercati cu ChrisTV ....dar din ce stiu eu acest program nu e free...(eu nu-l folosesc )

aici o versiune care e free...(nu stiu daca are si posibilitatea de captura )

P.S. ca sa puteti inregistra, trebuie sa aveti o configuratie buna a calculatorului(memorie ram ,CPU)

Oare merge pe windows 7 ultimate?Din ce am vazut,NU.multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări