Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service Surse I.E.M.I.

Postări Recomandate

3 hours ago, Jhonny said:

Probabil fiind autodotare si prototip fiinca nu s-a ajuns la fabricarea in serie arata mai neglijent, dar ca si functionare inclusiv anduranta nu sunt probleme,eu o folosesc si acum dupa atitia ani si nu am intervenit nici o data la ea.Aceasta sursa a fost in dotarea reprezentantei IEI Galati.

In acest caz nu pot decat sa ma bucur, intr-adevar, s-ar putea sa fi fost chiar prototipul, in Bucuresti nu am vazut-o.

Link spre comentariu
On 3/27/2019 at 10:04 PM, alcon said:

In acest caz nu pot decat sa ma bucur, intr-adevar, s-ar putea sa fi fost chiar prototipul, in Bucuresti nu am vazut-o.

Puteti sa puneti si alte poze cu exteriorul acestei surse? Mi-as dori sa-i vad panoul frontal, lateralele si spatele.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Bună ziua și la mulți ani (trecem în anul 2020) !
Nu știu dacă este topicul potrivit pt. cereri de manuale cu toate că nu am răbdare să citesc paginile anterioare, scriu aici manualele IEMI pe care le dețin.
Prin urmare, dețin în format fizic următoarele manuale:
1-a). Carte tehnică
a) radiotelefon mobil tip RTM1-MF-S (SD), .... RTM4MF-S(SD),
b) radiotelefon fix tip RTF-1MF-S(SD), .... RTF-4MF-S(SD),
ambele sunt în același manual;
1-b). Carte tehnică radiotelefon mobil tip RTM-MF-S (probabil prima versiune!?);
2. Carte tehnică frecvențmetru numeric tip E-0204;
3. Carte tehnică multimetru numeric E-0304;
4. Carte tehnică generator de funcții E-0507;
5. Carte tehnică osciloscop E-0110;
6. Carte tehnică multimetru electronic tip E-0403;
7. Carte tehnică sursă dublă stabilizată de tensiuni continuă 2x40V / 1,2A tip I-4102-M.
Tocmai ce am scotocit, văd că au și scheme în manuale (unele copiate pe ozalit), le copiez pe un scanner A4 (nu am scanner A3 !). Cele pe ozalit nutresc speranța că le voi scana bine. Cele în format A3 le pun într-un fișier PDF de așa manieră ca să se ”intersecteze” ! Osă fie un chin pt. formatele A2, A1, ... !
Am o mare, mare rugăminte ca administratorii acestui topic să îmi spună dacă se pot încărca aici (ce bine ar fi ! - să îmi spună și dimens. totală a fișierelor) deoarece am ”prostul obicei” de a le scana la rezoluții căt se poate de mari în .pdf (450-500-600) ! ;) Aș vrea să nu le mai urc pe diverse servere cu durată mai mică sau mai mare / limitată de stocare !
Nu vând și nu schimb niciun fel de manual.
Deoarece aceste manuale au multe pagini și multe scheme (sunt cam grosuțe !), dați-mi timp să le scanez (eventual 1-2-3 săptămâni, poate și instant !), profit de această ocazie să scriu azi că am ceva timp liber !
Văd că am postat și alte dispozitive în afară I-4102-M, vă rog să îmi lăsați link unde le pot posta pe alte topicuri (cer scuze la admini pt. poluare, sper să fie de folos și așa !).
Vă rog să îmi lăsați mesaj aici în caz că doriți să scanez ceva !
Vă doresc multă sănătate și sărbători fericite !!

Editat de tkdr
adăugare
Link spre comentariu

Tocmai ce am început să număr planșele (fără număr !), este într-adevăr un volum uriaș de muncă !
Revin puțin mai târziu cu ceva poze de ansamblu cu planșele !
Printre planșe se află și cele de la E-0208, cartea nu o am !
Iată pozele de ansamblu cu ce am de la cartea tehnică a generatorului de funcții E-0507.
Cartea are 81 de pagini numărate de producător în format A5. Planșele sunt aproape toate A3 în afară de una care este B3.

IMG_20191231_163807.jpg

IMG_20191231_163908.jpg

IMG_20191231_163934.jpg

Editat de tkdr
Adaugare detalii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări