SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Va salut, astazi postez schema sursei I 4301 I.E.M.I. 300dpi, pdf,color multumesc foarte mult domnului todicri pentru documentatie si se poate descarca de aici : https://www.4shared.com/office/XqhkSZYzfi/Schema_I_4301_SEG.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
ducu Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) On 3/12/2017 at 6:24 PM, ducu said: Stimabili colegi, acum vreo 30..35 de ani in urma a fost produsa in numar foarte restrans, circa 20 de bucati, o sursa liniara de laborator profesionala cu numele I.E.I. AM 215 care era capabila sa furnizeze tenisiunea reglabila intre valorile 0-40V si al curentului intre 0-5 A. Intrebarea vine, oare aveti cumva si manualul acestui model? Ganduri bune. Am reusit sa gasesc materialul, drept pentru care il postez mai jos. _________________________________________________________________________________________________ Sursa Stabilizata (CV/CC) Reglabila 40v/5A Codul I.E.I. Bucuresti: AM215 Autoutilare Atelierul Service Nr. bucati: 20. Caracteristici Electrice: Tensiunea de iesire maxima 40v +-2% (Reglabil contunuu) Curentul de iesire maxim: 5A +-5% Factor de stabilizare la variatia tens. de retea 0,05% +- 5mV Factor de stabilizare la variatia sarcinii: max 0,3% Protectia la suprasarcina prin comutare pe caracteristica de curent limitat pana la 5 A (reglabil continuu) Consum maxim de la retea:400VA. Fisier: Sursa Stabilizata AM215.pdf Editat Ianuarie 29, 2019 de ducu 4 Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 On 1/29/2019 at 8:16 PM, ducu said: Am reusit sa gasesc materialul, drept pentru care il postez mai jos._______________________________________________________________________________________________ Sursa Stabilizata (CV/CC) Reglabila 40v/5A Codul I.E.I. Bucuresti: AM215 Autoutilare Atelierul Service Nr. bucati: 20. Caracteristici Electrice: Tensiunea de iesire maxima 40v +-2% (Reglabil contunuu) Curentul de iesire maxim: 5A +-5% Factor de stabilizare la variatia tens. de retea 0,05% +- 5mV Factor de stabilizare la variatia sarcinii: max 0,3% Protectia la suprasarcina prin comutare pe caracteristica de curent limitat pana la 5 A (reglabil continuu) Consum maxim de la retea:400VA. Fisier: Sursa Stabilizata AM215.pdf Daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca aceasta sursa a fost produsa, a ramas in faza de proiect, nu am vazut-o nicaieri, poate ma insel... Link spre comentariu
ducu Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) 12 hours ago, alcon said: Daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca aceasta sursa a fost produsa, a ramas in faza de proiect, nu am vazut-o nicaieri, poate ma insel... @alcon tot ce este posibil, persoana care mi-a dat schema, imi povestea cum ca a vazut-o realizata si fizic, acum cate bucati au vazut lumina zilei greu de spus ce-i drept. Ma bucur totusi ca am ajuns in posesia ei. Urmeaza, undeva, in viitorul apropiat sa o si fac practic. Editat Ianuarie 31, 2019 de ducu 1 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 8 hours ago, ducu said: @alcon tot ce este posibil, persoana care mi-a dat schema, imi povestea cum ca a vazut-o realizata si fizic, acum cate bucati au vazut lumina zilei greu de spus ce-i drept. Ma bucur totusi ca am ajuns in posesia ei. Urmeaza, undeva, in viitorul apropiat sa o si fac practic. Schema sau dosarul complet? Link spre comentariu
ducu Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) 6 hours ago, alcon said: Schema sau dosarul complet? @alcon schema, cablajul desenat de mana si cateva schite, nu e complet. Abia se intelege ce este acolo, de asta am redesenat-o in "visio". Schema, asa cum este desenata, este functionala 100%. Editat Februarie 1, 2019 de ducu Link spre comentariu
ducu Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) La cererea colegilor revin si cu documentele originale pentru Sursa Stabilizata AM215. Arhiva: Sursa Stabilizata AM215.zip Stima. Editat Februarie 1, 2019 de ducu 2 Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 Multumesc foarte mult cu stima Soldan. 1 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Si eu va multumesc foarte mult! 1 Link spre comentariu
ducu Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Cu placere. Numai bine. Link spre comentariu
Jhonny Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Va salaut, in legatura cu Sursa Stabilizata AM215 va trimit alaturat o fotografie din interiorul sursei. 1 Link spre comentariu
alcon Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 19 hours ago, Jhonny said: Va salaut, in legatura cu Sursa Stabilizata AM215 va trimit alaturat o fotografie din interiorul sursei. Eu nu o vad! Link spre comentariu
Jhonny Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Scuze, din cauza marimii fotografiei nu a acceptat incarcarea asa ca am postat poza pe urmatorul link https://we.tl/t-Zs2evDyyNP Link spre comentariu
alcon Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 11 hours ago, Jhonny said: Scuze, din cauza marimii fotografiei nu a acceptat incarcarea asa ca am postat poza pe urmatorul link https://we.tl/t-Zs2evDyyNP N-as fi crezut ca aia dela I.E.I (Baicului) puteau lucra atat de oribil... Link spre comentariu
Jhonny Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Probabil fiind autodotare si prototip fiinca nu s-a ajuns la fabricarea in serie arata mai neglijent, dar ca si functionare inclusiv anduranta nu sunt probleme,eu o folosesc si acum dupa atitia ani si nu am intervenit nici o data la ea.Aceasta sursa a fost in dotarea reprezentantei IEI Galati. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum