Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service Surse I.E.M.I.

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Va salut, astazi am scanat schema sursa I-4108 300dpi color pdf si se poate descarca de aici :  http://www.4shared.com/office/nqGdR5Y2ba/SCHEMA_SURSA_DE_CURENT_CONTINU.html  cu stima Soldan.

Va salut, postez si varianta I-4108 600dpi color pdf si se poate descarca de aici :  http://www.4shared.com/office/hx_lp80Fce/SCHEMA_SURSA_DE_CURENT_CONTINU.html  cu stima Soldan.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Stimabili colegi,

acum vreo 30..35 de ani in urma a fost produsa in numar foarte restrans, circa 20 de bucati, o sursa liniara de laborator profesionala cu numele I.E.I. AM 215 care era capabila sa furnizeze tenisiunea reglabila intre valorile 0-40V si al curentului intre 0-5 A.

Intrebarea vine, oare aveti cumva si manualul acestui model?

Ganduri bune.

Editat de ducu
Link spre comentariu

Stimabili colegi,

acum vreo 30..35 de ani in urma a fost produsa in numar foarte restrans, circa 20 de bucati, o sursa liniara de laborator profesionala cu numele I.E.I. AM 215 care era capabila sa furnizeze tenisiunea reglabila intre valorile 0-40V si al curentului intre 0-5 A.

Intrebarea vine, oare aveti cumva si manualul acestui model?

Ganduri bune.

Daca au fost construite circa 20 de bucati, probabil pentru autoutilare, nu cred ca sunt sanse de a gasi vreun manual service.

Doar serviciul proiectare si laboratorul metrologic din I.E.I. avea scheme pentru verificare si depanare.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări