traianpop Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Imi puteti da un echivalent pentru acest tranzistor?VCBO=40 VVCEO=25 VIC= 1,5 APtot=2 WCapsula TO-92E folosit la o curea pentru masaj, in partea de comanda. Dimensiunile fizice nu permit alta capsula.Alimentare din sursa externa in comutatie, Vin=230 V/Vout=24 V. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Vedeti aici http://alltransistors.com/transistor.ph ... stor=46093 Dupa ce scrie parametrii mai jos este cautare echivalenti.Poate va ajuta.Succes Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Multumesc, e un site foarte util, doar ca:- ma gandeam ca ar avea un echivalent care sa-l gasesc prin vreo relicva ramasa in fostul atelier;-nu stiu daca vreun tranzistor din lista s-ar gasi la magazinele din oras, recunosc, inca nici n-am cautat original sau inlocuitor(ei,original dupa nume, ca de la mama lui de fairchild... ) sau altceva-e drept, date fiind caracteristicile, merge si unu de un leu, ca pret;-si ce e mai important....mai bine spun ca nu se gaseste, si-i fac eu masaj la vecina ! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 8050 se gasesc in multe locuri.Ar merge BD dar alta capsula. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 ....BC639...si o gramada de BC-uri cu un curent de colector 1A macar....Grija la configuratia B,C,E a celor doua tranzistoare!!Spun de BC639 ,deoarece ati spus ca nu merge fizic(nu are loc) capsula de BD-uri!!! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Poti utiliza un BD23x cu capsula polizata in dreptul gaurii de prindere. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Am vazut ca e si STX112 la echivalenti. Asta parca e prefinal linii la 11AK30. Poate aveti vre-o placa si va ajuta. Succes Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Nu contest ca nu s-ar gasi 8050, n-am cautat si am recunoscut.Pentru o comanda de un leu sau doi, nu se justifica expeditia, in ideea ca nu as gasi in oras;Voi incerca o modificare cu BD , solutie propusa de domnul Dan, apoi am observat ca e un loc liber pe placa(initial era proiectat si un tranzistor in capsula TO 223-sper sa nu gresesc denumirea, pe placa, doar teleshoping stie de ce s-au facut modificari)Oricum, la dexteritatea mea de acum, n-ar iesi faina modificarea Dar: -voi ati mai lucrat cu asa ceva? care ar putea fi cauza distrugerii acelui tranzistor?Prin contactele unui releu-comandat de un PIC-actioneaza un motoras.Pe moment, hai sa lasam explicatia ca e "piesa naspa", dar logic ca poate fi;Ce fel de motorase se folosesc in asemenea situatii? Si cum sunt comandate? E posibil sa se blocheze, si sa absoarba curent mai mare?Sa nu uit: avea si un condensator de 100micro/35 V explodat, era pus pe alimentare, un filtraj suplimentar, cred;Sursa exterioara am probat-o pe sarcina artificiala, respectiv un bec de 24V/25W, si lucreaza normal la acest curent. Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 S-a rezolvat, nu se poate face.Controlerul (neinscriptionat) arata scurt la masa pe cativa pini.Si daca as sti ce tip e, nu ma incumet sa-l schimb, poate trebuie reprogramat ( e un integrat cu 20 pini)Multumesc de raspunsuri, ii spun la vecina sa foloseasca cureaua pe post de borseta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum