vasile1312 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 buna ziuava rog daca ma poate ajuta cineva eventual contra costcu doua antene (complete tip alvarion breze acces 3.5 ghz) pot face o retea intre doua calculatoare unul dintre ele fiind conectat la net .vreau si pe al doilea netse poate sa-u nu ? Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Pt distanta asta tiar trebui 2 antene directionale gen California si 2 Access Point. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 ce inseamna antena gen california .multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 echipamentul alvarion este mult mai bun numai ca nu stiu eu sa il folosesc. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Antena California: echipamentul alvarion este mult mai bun numai ca nu stiu eu sa il folosesc.Inveti, si vei avea rezultate mult mai bune Link spre comentariu
volhov Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Alvarion breze acces este un echipament excelent.Din pacate nu cred ca vei putea folosi cele 2 echipamente pentru ca sunt (probabil)echipamente de abonat (SU - subscriber unit) si din cate stiu eu nu se vor vedea intre ele. Ai aveanevoie si de un accesspoint compatibil.Cu acest echipament este posibil un link de 10km. Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Volhov are dreptate, este PMP (punct-multipuct) nu va merge fara BS (base station). Sant folosite de Orange si SNR iar licenta pentru 3.5Ghz este a Orangelui, nu este libera. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 multumesc mult pentru sfaturi si ajutor domnilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum