vasile eugen Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Salutare.Am intrat in posesia a citeva LCD-uri grafice cu seria PG240128A.As vre sa fac test daca functioneaza ,dar soft si parte de hardware am gasisit doar pentru versiune alta de LCD.Cu schema din aceast sait pot testa lcd? http://www.serasidis.gr/circuits/AVR_os ... oscope.htm Link spre comentariu
vcdec Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Eu am afisaje grafice similare comandate cu PIC18F4685.In principiu puteti realiza montajul acela, posibil sa difere niste zone de memorie.Acum depinde ce vreti sa faceti ulterior cu ele... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Eu am afisaje grafice similare comandate cu PIC18F4685.In principiu puteti realiza montajul acela, posibil sa difere niste zone de memorie.Acum depinde ce vreti sa faceti ulterior cu ele...In prima faza doresc doar sa le testez.Iar pe urma sa gasesc utilizare.E pacat sa stea doar asa,daca functioneaza. Link spre comentariu
iulian2010 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Foloseste de test codul din atasament. Graphic font test.zip Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Imi sunt bune ,mumai am avut ghinionul sa-mi blochez un atmega 32,ramane sa deblechez. Link spre comentariu
iulian2010 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ma bucur ca sunt bune si le poti folosi. O sa cumpar si eu lcd grafic sa ma joc cu el. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ma bucur ca sunt bune si le poti folosi. O sa cumpar si eu lcd grafic sa ma joc cu el.Am trei la fel si unul alta serie.Sunt provenite din dezmembrari.partea proasta este ca nu cunt compatibile cu ce am vrut eu.In bascom este un ceas cu atmega 32 si cu acela am testat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum