Vizitator Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Cum il fac sa mearga(Invarta) la curent la usb.O schema cu piese cum as putea sa o construiesc nu gasesc nimic detaliat. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Pe portul USB ai o tensiune de 5V la un curent maxim admis de 0,5A. Verifica parametrii electrici ai motorului inainte de toate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 stiu asta si motorul merge pe 5v daca nu il pun la cv mai mic spunemi cum il conectez pt ca are 4 fire si stiu ca intr-unul se strang celelalte 3 cnv mio zis cu cv rezistoare dar nu am inteles] Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Foloseste Google si cauta "CD-rom motor controller", dar ma indoiesc ca o sa gasesti ceva f simplu, cu "rezistente" numai nu este un proiect realist. Motoarele din CD-rom sunt Brushless DC (http://en.wikipedia.org/wiki/Brushless_DC_electric_motor). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum