Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reglare statie ede lipit BEB936

dem3ntor

Postări Recomandate

Salut!Mi s-a ars rezistenta la statia de lipit, am cumparat alt brat dar cu asta abia daca incalzeste.Are cineva o schema la dracia asta, sau stie ce rezistenta sa modific sa se incinga bine?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

3

• ALEy

2

• dan cod

1

• euvasile

1

Top autori în acest subiect

esti sigur ca ai cumparat tipul de letcon care trebuie ? se asamana dar au tensiuni diferite pentru rezistente si alta caractreistica a sondei de temperatura.Apoi partea de termostat laso in pace rar de duce partea de forta cedeaza( eu am cumparat o statie de lipit din tirg Bineinteles defecta si fara letcon) apoi am cumparat lecton si am repart partea de forta ( 2 bc-uri si functioneaza perfect de 2ani) adica 8-9 ore zilnic.

Link spre comentariu

am reusit, am gasit o rezistenta pe care am inlocuit-o cu un semireglabil si astfel pot modifica incalzirea si cu rezistenta care are alt tip de termistor.din pacate nu am aparat foto la servici, dar voi reveni cu poze pentru cei care mai au astfel de probleme!pozele acestea sunt cu feletonul.Multumesc!

post-5461-139829557778_thumb.jpg

post-5461-139829557784_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am avut 3 bucati arse si am reusit sa le rebobinez. Am procedat astfel:-am scos din teaca rezistenta care era sub forma unui cilindru din ceramica cu diametrul de 5mm si lunga aproximativ 50 mm.-am spart cu atentie stratul de deasupra pana la nichelina si senzor- am bobinat nichelina de diametru cornspunzator cu bormasina pe un cui de fi 3mm-am introdus rezistenta confectionata pe tubul de ceramica ramas- am folosit pentu izolarea rezistentei silicon care rezista la 1200 grade, acesta se intareste foarte tare, zici ca e beton (30lei de la dedeman)-montat in teaca si la treaba.Vreau sa va spun ca functioneaza ca si nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări