dem3ntor Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Salut!Mi s-a ars rezistenta la statia de lipit, am cumparat alt brat dar cu asta abia daca incalzeste.Are cineva o schema la dracia asta, sau stie ce rezistenta sa modific sa se incinga bine?Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Desfa statia si vezi unde ai reactia de la termocupla si acolo trebuie modificat. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 nu prea imi dau seama, am 2 IC-uri unul cu 2x4pini si unul cu 2x7pini, la ambele au fost sterse seriile.dar la pot de reglarea a temperaturii nu pot umbla? Link spre comentariu
ALEy Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 esti sigur ca ai cumparat tipul de letcon care trebuie ? se asamana dar au tensiuni diferite pentru rezistente si alta caractreistica a sondei de temperatura.Apoi partea de termostat laso in pace rar de duce partea de forta cedeaza( eu am cumparat o statie de lipit din tirg Bineinteles defecta si fara letcon) apoi am cumparat lecton si am repart partea de forta ( 2 bc-uri si functioneaza perfect de 2ani) adica 8-9 ore zilnic. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 am reusit, am gasit o rezistenta pe care am inlocuit-o cu un semireglabil si astfel pot modifica incalzirea si cu rezistenta care are alt tip de termistor.din pacate nu am aparat foto la servici, dar voi reveni cu poze pentru cei care mai au astfel de probleme!pozele acestea sunt cu feletonul.Multumesc! Link spre comentariu
ALEy Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Bravo asa se repara din aproape in aproape cu calm.So folosesti SANATOS! Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Eu am avut 3 bucati arse si am reusit sa le rebobinez. Am procedat astfel:-am scos din teaca rezistenta care era sub forma unui cilindru din ceramica cu diametrul de 5mm si lunga aproximativ 50 mm.-am spart cu atentie stratul de deasupra pana la nichelina si senzor- am bobinat nichelina de diametru cornspunzator cu bormasina pe un cui de fi 3mm-am introdus rezistenta confectionata pe tubul de ceramica ramas- am folosit pentu izolarea rezistentei silicon care rezista la 1200 grade, acesta se intareste foarte tare, zici ca e beton (30lei de la dedeman)-montat in teaca si la treaba.Vreau sa va spun ca functioneaza ca si nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum