Vizitator neobet Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 buna ziua am si eu nevoie de niste sfaturi am un mini tv adus din italia cu denumire amstrad tdt775 si vreau sa stiu si eu daca se poate modifica sa mearga la noi adica el este facut pentru receptie digitala si la noi este doar analogica se poate face ceva la el ? adica daca se poate modifica modulul Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Costul modificarii nu prea se justifica. Mai bine-l trimiti inapoi. Link spre comentariu
Vizitator neobet Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 se poate face ceva totusi vreo modificare si cam cat ar ajunge ca de trimis anapoi nul mai pot trimite o schema ceva un decodor sau ce? ami recomandati Link spre comentariu
filypvas Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 In Galati nu ai ce face cu acest tv deoarece prinde doar DVB-T (digital terestru ).. Caratteristiche tecniche Amstrad TDT 775 Marca: Amstrad Tipologia dello schermo: LCD Dimensioni schermo (pollici): 7 Pollici DVB-T: DVB-T (MPEG2) Riproduttore DivX: No Riproduttore MP3: No DVB-H: No Dar in alte parti ale tarii se poate prinde canale digitale terestre ..de ex in Cluj http://www.dvbt.ro/cateva-detalii-in-pl ... uj-napoca/ Cat de curand se va trece si la noi in tara la transmisie digitala terestra (in Italia din dec 2009 se emite doar digital terestru unde sunt pachete de aprox 100 canale ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum