Vizitator Runi Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Va salut,Apelez la bunavointa voastra si va cer sfatul intr-o problema cu care ma confrunt. Am un motor de usa de garaj, marca Craftsman, cumparat din SUA. Dupa instalarea propriu-zisa, conform cartii tehnice, am observat cu stupoare de faptul ca acesta nu functioneaza corect. La prima actionare, fara sa fie in sarcina (cu troliul liber) se deplaseaza spre inainte aprox 20 cm, dupa care revine la pozitia initiala. Am contactat firma de la care am cumparat motorul si mi-au spus ca se pare ca este vorba de un defect la placa cu circuite electornice. Aici apelez la cunostintele dv pt a ma sfatui ce anume sa fac. Este exclusa trimiterea lui in SUA. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Ar trebui sa pui mai multe detalii, niste fotografii clare ale dispozitivului si placii electronice ar fi foarte utile. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Runi, pe motor scrie 60 de Hz ?. Link spre comentariu
Vizitator Runi Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Da, sunt specificatiile americane. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Sa nu spui ca si tensiunea de alimentare o fi de 110V Link spre comentariu
Vizitator Runi Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Da am un alimentator de la 220v la 110v. Se pare ca frecventa este de 50hz si nu 60hz cum este in SUA. Alimentatorul este de 3000w. Link spre comentariu
Vizitator Dulgherul Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Daca are cuplaj automat in cursa aceea de 20 cm poate el vrea sa agete usa si apoi revine in pozitie. Link spre comentariu
Vizitator Runi Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 http://community.craftsman.com/Garage-D ... 50hz/posts Cred ca am găsit o soluție.... Va multumesc frumos. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Solutia este deschiderea dispozitivului si modificarea discului traductorului de turatie prin adaugarea a inca unei gauri, astfel incat sa insele aparatul ca motorul se roteste la turatia normala.Altfel, dispozitivul se va roti invers, din cauza turatiei mici a motorului cauzata de frecventa de 50 Hz din Europa, mai mica decat cea de 60 Hz din SUA. Dispozitivul fiind proiectat pentru 60 Hz !Asta, pentru cei ce se vor mai lovi de aceasta problema pe viitor. E bine totusi ca orice problema sa aiba si o solutie clara, in final Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum