Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rulmenti FL5105

nelutuPO

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

7

• romica-b

1

• gilica1

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yo4rhk

La Multi Ani tuturor colegilor de pe forum si familiilor acestora . Ma poate ajuta cineva cu cote rulmenti si simering la Whirpool FL5105 ? Cu stima Nelu G

salut , Manual de service

http://monitor.espec.ws/download.php?id=20238

SERVICE. Whirlpool Europe. Servicii pentru clienti. Model. FL 5105 / A ..... 4812 520 28066. Rulment, bile 6204. 941 1. 4812 520 28002. Rulment, bile 6203 2Z C3

Acesti rulmenti este bine sa-i achizitionati de la firme renumite ( skf ...... ) . Am inlocuit si eu asa ceva la alt tip de masina . Foarte greu am ajuns la ei ,la tipul de masina al meu .

A functionat ~ 1 an si a aparut aceeasi problema ( rulmentii ) .

Asa a ramas ca am achizitionat alta .

mult succes

Link spre comentariu
Vizitator yo4rhk

Simering 25x50x9

nici unul din cei 2 rulmenti nu are interiorui de 25 mm !!!!!!!!!!!!!!!!! , dar este posibil sa fie acest simering , asta o sa vedeti la demontare . :confuz1
Link spre comentariu

6204 si 6203 2Z C3 sunt rulmentii , dar nu am cota la simering. Miine trebuie sa o ridic cu ,, roatele " in sus , merg la client si nu vreau sa iau toate simerigurile la mine. Stima 25x50x9 originalul ? Pot pune 25x50x10 ?

Link spre comentariu

astazi am demontat masina de spalat si de fapt sunt 6204 ZZ si 6205 ZZ, in schimb la simering nu am deslusit nici o cota. Ma poate ajuta cineva cu cota de simering dar sa fie reala. Model FL5105 AA + .Stima

Link spre comentariu

Nu ca nu m-as pricepe sa masor cu sublerul, dar la demontare fiind foarte mult calcar pe simering si nu numai am fost nevoit sa apelez la forta ptr al scoate ,, si dai si trage " s-a rupt cauciucul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări