Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme imprimanta

djmk1988

Postări Recomandate

Va salut dragi colegi forumisti si la multi ani cu sanatate tuturor, din partea mea care din pacate nu mai locuiesc pe taramul mioritic.Dar sa trec la subiect, intampin urmatoarele probleme cu niste imprimante epson, relativ vechi cumparate de pe ebay-ul englezesc, special sa printez tone de postere carevor capitona peretii de la studioul meu ( daca eram in tara o rezolvam usor cu ' Rapirea din Serai ) .Dupa ce le-am instalat driverele si nu au avut nimic de obiectat in timpul instalarii, printeaza numai prostii ( ceva de genul 3498013askfdlfk32-097rf%£@£$!%@£^%^@£$%$%@$£^£$%^ in mai multe linii si culori). Acum vreau sa intreb, ce poate fi :drivere necompatibile ( desi este cd-ul original )cartuse ( sunt separate de capetele de scriere , contin doar recipientele cu cerneala )capete de scriere altceva in electronica imprimantei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djmk1988

7

• validae

4

• worker

2

• ComponentePc

1

Top autori în acest subiect

Da, bineinteles. Ca fapt divers in ultimele incercari de a imprima ceva pagini, imi aparea eroarea ca documentele nu au ajuns la imprimanta ( undeva jos in dreapta barei de start)

Link spre comentariu

printez tone de postere care vor capitona peretii de la studioul meu

pentru a printa tone de postere trebuie o imprimanta serioasa.Apropo, ce model Epson este?eroarea o da din drivere.pentru a identifica problema si driverul optim trebuie sa stim si ce sistem de operare este instalat pe PC
Link spre comentariu

Incercati sa descarcati drivere updatate de pe site-ul HP. Intrati in meniul ,,maintenance" si dati-i o aliniere de capete, o pagina de test si vedeti ce face mai departe.Unele imprimante nu printau bine daca nu se respecta un anumit set de reglaje.Poate fi si cazul dvs.

Link spre comentariu

Din pacate nu mai am instalata nicio imprimanta deskjet, am un laser monocrom, dar fiecare imprimanta are o interfata grafica de setari si mentenanta.Aveam un HP si la mine se numea HP Solutions, poate cineva care are Epson va poate ajuta mai bine.

Link spre comentariu

vechi dar bune. sunt de anduranta.pentru mentenanta si aliniere a capetelor la XP:START-printers and faxes- click dreapta pe imprimantaGENERAL- PRINTING PREFERENCES... si va apare o fereastra de unde se alege UTILITIESacolo trebuie sa fie alinierea, mentenanta si verificarea duzelor.sper ca nu am gresit pasii. Dar in mare asa e.Succes!!!

Link spre comentariu

printez tone de postere care vor capitona peretii de la studioul meu

pentru a printa tone de postere trebuie o imprimanta serioasa.Apropo, ce model Epson este?eroarea o da din drivere.pentru a identifica problema si driverul optim trebuie sa stim si ce sistem de operare este instalat pe PC
E 100% problema din driver. :dans:
Link spre comentariu

In cazul asta ma poate ajuta cineva va rog, cu un driver bun? orice fac, tot in acelasi necaz ma impotmolesc cu imprimantele. Repet ca imi trebuie driver pentru epson stylus color 1520 , pentru sistemul de operare windows xp sp3. Multumesc anticipat, Mario M.

Link spre comentariu

Am vreo 3 buc Epson 1520 Functionale sau in diverse stadii si ceva cartuse si cerneala si capete. Sunt ramase pe cand printam doar A3 inainte sa iau plotter, dai un bax de cola si ti le fac cadou. Ce-ti printeaza aiurea da asa fac si e din drivere. Da-mai un PM cu adresa de mail sa caut prin hdd-uri tot ce am documentatie pentru ea. Drivere manual de utilizare mai e parca un softulet de service special de la EPSON ets.Dar va dura un pic o zi doua pentru ca stau rau cu timpul.

Link spre comentariu

Am vreo 3 buc Epson 1520 Functionale sau in diverse stadii si ceva cartuse si cerneala si capete. Sunt ramase pe cand printam doar A3 inainte sa iau plotter, dai un bax de cola si ti le fac cadou. Ce-ti printeaza aiurea da asa fac si e din drivere. Da-mai un PM cu adresa de mail sa caut prin hdd-uri tot ce am documentatie pentru ea. Drivere manual de utilizare mai e parca un softulet de service special de la EPSON ets.

Dar va dura un pic o zi doua pentru ca stau rau cu timpul.

Salut, iti multumesc frumos pentru raspuns. Din pacate nu am cum sa iau imprimantele intrucat nu mai locuiesc in Ro de ceva vreme. Adresa de email este [email protected] . Daca are cineva driverul oportun ptr aceasta imprimanta, ii multumesc anticipat.
Link spre comentariu

Am vreo 3 buc Epson 1520 Functionale sau in diverse stadii si ceva cartuse si cerneala si capete. Sunt ramase pe cand printam doar A3 inainte sa iau plotter, dai un bax de cola si ti le fac cadou. Ce-ti printeaza aiurea da asa fac si e din drivere. Da-mai un PM cu adresa de mail sa caut prin hdd-uri tot ce am documentatie pentru ea. Drivere manual de utilizare mai e parca un softulet de service special de la EPSON ets.

Dar va dura un pic o zi doua pentru ca stau rau cu timpul.

Salut, mulumesc frumos pentru raspunsul acordat. Din pacate nu am cum sa iau imprimantele ( desi oferta e foarte tentanta ) intrucat stau undeva in Cardiff ( wales/uk ). Adresa de email este [email protected]
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări