Dumitru Andrei Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Puteti sa-mi dati detalii..pt Tubul Cinescop : IRICO 37 SX110Y22-DC05..As dori numerotarea si pinii acestui tub..Vreau sa fac o schimbare de tub ,si nu stiu pinii...G1..g2 ..etc..Este alt tip de soclu. gît gros...Va rog..Mentionez ca pe tub mai este o hartiuta pe care scrie 11AK 20...! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Daca aparatul este echipat cu sasiu 11AK20 identificarea pinilor tubului e "floare la ureche". Trebuie sa urmariti doar schema placii TK. Link spre comentariu
Dumitru Andrei Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Tubul obosit este pe un Orion Model 1415 MT..Tip Sport...Am un tub IRICO..37SX 110Y22-DC05..si vreau sa-l pun pe acesta si soclurile NU se potrivesc..Doar atit..vreau numai pinii de la soclu lui Irico..Restu ..Ma descurc..De ex Am pe pinii 3 si 4 filamentul..Numerotarea facandu-se de la dreapta spre stanga privind placa video..din spate..Ma poti ajuta..!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Ma documentez asupra acestui tub Irico si revin.Pinii sunt, in sensul acelor de ceasornic, incepand de la pinul de focus:- 1 focus- 3 catod de albastru- 4 liber- 5 liber- 6 filament- 7 filament- 8 catod de rosu- 9 G1- 10 G2- 11 liber- 12 catod de verde- 13 liber Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Soclu este de tip B12-262 JEDEC si puteti consulta si alte detalii aici: http://tubedata.milbert.com/sheets/014/a/A37-570X.pdf Link spre comentariu
Dumitru Andrei Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Domnule Toni Marginean..Va multumesc..pt. ajutor..Mi-am facut jobul..Va doresc ..La Multi Ani pe 2013...Fiti binecuvantat..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum