Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu semnalizare Audi A6 C5

Vizitator

Postări Recomandate

Am o problemă cu releul de semnalizare de la "căruţa" mea. Problema este că semnalizarea funcţionează intermitent. L-am desfăcut, pastilele de AG a contacţilor sunt uzate în proporţie de 85-90%.

Respectivul releu se află în butonul de avarie. Tot în acest buton lângă releul de semnalizare se află şi releul pentru semnalizarea avariei care funcţionează ireproşabil.

Aşa arată butonul:

http://www.originalspareparts.ro/showpic.php?src=/files/produse/8G158e71.jpg&w=300&h=224&canvas=alb&zc=2

Releul cu pricina arată cam aşa:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Mă interesează de unde pot cumpăra acest releu (de calitate nu chinezărie de proastă calitate) sau măcar cu ce îl pot înlocui fără a fi nevoit să fac modificări. Nu vreau să fac modificări din cauza spaţiului ff mic.

O variantă mai bună şi de durată ar fi să găsesc releul de pe partea cu avaria. Releul este identic ca mărine, impendanţă, pinologie şi aspect cu cel de pe semnalizare doar că are în plus încă un rând de "contacţi" .

Codul acestui releu este:

916-062

04.01

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Deci tu vrei un releu " bun ", nu chinezesc, vrei unul " original " AUDI, tot de-ala fabricat in Rusia ?O fi mai bun unu rusesc decit unu chinezesc ? :da Eu as avea incredere mai mare in ala chinezesc ... toata electronica din ziua de azi e facuta in china...Pune si tu un releu de tensiune corespunzatoare si cu numar de contacte cite iti trebuie si nu te intereseaza unde e facut.De-ala original rusesc nu cred ca vei gasi prea usor... :ciuda:Chiar, AUDI are fabrica in Rusia ? Parca da, dar folosesc piese rusesti ? Ai un AUDI rusesc, asta e clar ... :aplauze

Link spre comentariu

Poate nu am fost destul de explicit: Vreau un releu de calitate. Nu mă interesează unde-i fabricat!!!

Am cumpărat de la o firmă renumită (nu-i dau numele) o chinezărie ordinară, cei drept, ff ieftină(5-6lei) şi a ţinut exact 3 luni.

Nu-mi permit luxul de-a demonta zilnic "bordul" să scot acel buton.. se rup cleme.. s.a.m.d.

Pune si tu un releu de tensiune corespunzatoare si cu numar de contacte cite iti trebuie si nu te intereseaza unde e facut.
Am specificat că nu vreau să fac modificări!!!

@alfabit

Cu tot respectul dar reply-ul tău nu mă ajută cu nimic.

În ceea ce priveşte originea pieselor folosite de Audi... NU MĂ INTERESEAZĂ.

Releul cel rusesc a ţinut 10 ani... cel chinezesc.. canci.

P.S. Am văzut şi eu originea acestui releu, tocmai deaceea am şi pus ultima poză!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări