slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Salut am gasit la romydesign modul amplificator de 100w pe tranzistori poza http://www.freewebs.com/romydesign/AMPL ... 2x100W.JPG si specificatii modul amplificator stereo cu radiator Al/QUAD 405/Ualim+/-24 V...+/-50V / 220x125x70 mm si intrebarea mea ar fi ce transformator ar trebui sa folosesc la asa ceva? eu doresc sa pun 2 module pentru a avea 4 canale, ce mi recomandati ? sau ce alte module imi puteti recomanda dar de putere intre 100 si 200 W Link spre comentariu
bihari u96 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Salut ,un traf de alimentare 230v la 250-400w si +-35vdc si ar ,trebui un radiator mai gros ,sau ventilator. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 tipul la care am gasit aceste module zicea sa fie alimentate intre 36 si 48 de v si undeva la 8 10 A ... Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Daca nu le-ai cumparat orienteaza-te spre altceva ,altfel ca sa scoti un sunet bun va trebui sa le modifici si daca nu ai oarece experienta va fi foarte greu Citeste aici viewtopic.php?f=5&t=129298 Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Si asta viewtopic.php?f=5&t=115982 Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Si atunci ce imi recomandati ? vreau ceva care sa scoata min 100W max 200W, am mai luat odata un modul asemanator la el pe schema spunea 400W si daca avea 10 sa zic mersi .. Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Cauta aici pe forum si gasesti module amplif facute la meserie de @DjLeco,sorteh doar trebuie sa iei legatura cu ei Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Inafara de acest tip nu mai este nimeni sau firma care vinde asa ceva ? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Inca o mica intrebare, kiturile de amplificatoare cu tda care se gasesc pe piata se pot monta in punte ? si daca da ce kituri de putere si mai ieftine imi puteti recomanda ? Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Inafara de acest tip nu mai este nimeni sau firma care vinde asa ceva ?Dupa ce mi-ai multumit pentru timpul acordat TIE iti dau un ultim sfat pentru ca esti Constantean de-al meu '' pentru ZGOMOTECA ,manele etc... merg si TDA-uri in punte " Numai bine Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsuri, sincer nu prea vreau zgomoteca manele, vreau ceva putere si claritate pentru anumite petreceri/majorate mai decente nu prostii de cartier cum se mai poarta, am un amplificator electronica 3220 de 30 W m-as gandi sa vorbesc cu cineva mai priceput si sa il modifice , a mai fost odata modificat si dus pana la 65 W din cate imi amintesc, sa vad poate merge asa daca nu, nu prea stiu ce sa fac pentru ca din cate vad kiturile care le gasesc pe internet sunt micute si nu cred ca scot ele 100 200 400 W cum sunt laudate, daca nu merge treaba cu 3220 am sa incerc tot cu ce am gasit prima oara cu tranzistorii, acele kituri de la romydesign Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Inca ceva este cineva care poate realiza cablajul dupa o schema anume si sa puna si piesele pe el tot cum trebuie contra cost ? se baga cineva ? este vorba despre amplificatorul 3220 electronica numai ca m-ar interesa sa mearga la 60 W Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Inca ceva este cineva care poate realiza cablajul dupa o schema anume si sa puna si piesele pe el tot cum trebuie contra cost ? se baga cineva ? este vorba despre amplificatorul 3220 electronica numai ca m-ar interesa sa mearga la 60 WSau aveti cumva o schema ceva + pcb-ul ceva mai micut tot pe tranzistori 2n3055 sau 2n3773 sau cum erau ceva micut sa nu ocupe mult spatiu dar de putere iar daca are si functia de loudnes este nemaipomenit Link spre comentariu
slkslkslk Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Nu mai este nevoie am gasit o alta modalitate, voi curata pcb-ul vechi il desenez iara il printez si ma duc sa fac unul nou, multumesc celor care au intervenit in acest subiect ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum