Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce pot transforma .MIDI in .MP3 ?

Nemesis

Postări Recomandate

Are un prieten un cd cu vreo 16000 de negative in format .MIDI (deci pt sintetizatoare) si vrea sa le poata asculta pe dvd-player-ul lui . Cea mai buna solutie m-am gandit ca ar fi sa-i transform mid-urile in mp3-uri si apoi sa fac 2-3 dvd-uri cu mp3-urile rezultate . Problema e ca nu am gasit pana acum nici un program care sa poata face conversia din .MIDI in .MP3 (sau waw , ogg sau ceva de genul asta) . Asa ca daca stiti cu ce anume (sau cum) as putea transforma cele 16000 de negative in mp3 spuneti-mi .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

4

• paul

1

• one

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

există o cale, cam ocolită, dar există: foloseşte cubase, sau altceva de genul (adică un soft de compus muzică), ce ştie de midi, şi ştie să salveze în wav.apoi converteşti wav-urile în mp3... merge şi cu winamp dacă vrei!!altă cale, mai simplă: winamp ştie să redea şi midi-uri. deci, bagă midi-uri în playlist, şi la output pune pluginul (aka encoderul) de mp3. setezi encoderul unde să salveze mp3-urile rezultate... apoi îl laşi să-şi facă treaba.şi gata!! :supz:

Link spre comentariu

Nu stiu daca m-ati inteles cum trebuie . Am gasit pe net soft-uri care transforma din .midi in mp3 waw etc numai ca transformarea unui .midi dureaza exact cat e durata fisierului respectiv , asta insemnand ca la vreo 16000 de midi-uri de aprox. 3 min fiecare totul ar dura ...........peste..........O LUNA :goodman: . Deci eu caut o solutie "mai rapida". O sa vad cat de repede merge cu , cubase , orcum orice alte sfaturi sunt binevenite .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator paniu

O sa incerc cu sound forge .P.S. Cred ca numai te-ai gandit sa-mi trimiti un PM , pt ca eu n-am primit nimic .

sorry, am facut eu o tampenie... mai uita-te o data in PM... :rolleyes:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări