Nemesis Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 Are un prieten un cd cu vreo 16000 de negative in format .MIDI (deci pt sintetizatoare) si vrea sa le poata asculta pe dvd-player-ul lui . Cea mai buna solutie m-am gandit ca ar fi sa-i transform mid-urile in mp3-uri si apoi sa fac 2-3 dvd-uri cu mp3-urile rezultate . Problema e ca nu am gasit pana acum nici un program care sa poata face conversia din .MIDI in .MP3 (sau waw , ogg sau ceva de genul asta) . Asa ca daca stiti cu ce anume (sau cum) as putea transforma cele 16000 de negative in mp3 spuneti-mi . Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 există o cale, cam ocolită, dar există: foloseşte cubase, sau altceva de genul (adică un soft de compus muzică), ce ştie de midi, şi ştie să salveze în wav.apoi converteşti wav-urile în mp3... merge şi cu winamp dacă vrei!!altă cale, mai simplă: winamp ştie să redea şi midi-uri. deci, bagă midi-uri în playlist, şi la output pune pluginul (aka encoderul) de mp3. setezi encoderul unde să salveze mp3-urile rezultate... apoi îl laşi să-şi facă treaba.şi gata!! :supz: Link spre comentariu
paul Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 Uite aici: http://convert-midi.com/midi-to-mp3.shtml Fa o cautare cu YAHOO pentru "midi to mp3 converter" si ai rezolvat problema. Succes ! Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 27, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2006 Nu stiu daca m-ati inteles cum trebuie . Am gasit pe net soft-uri care transforma din .midi in mp3 waw etc numai ca transformarea unui .midi dureaza exact cat e durata fisierului respectiv , asta insemnand ca la vreo 16000 de midi-uri de aprox. 3 min fiecare totul ar dura ...........peste..........O LUNA :goodman: . Deci eu caut o solutie "mai rapida". O sa vad cat de repede merge cu , cubase , orcum orice alte sfaturi sunt binevenite . Link spre comentariu
one Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 Poate CoolEdit, ii dai batch file processing si ar trebui sa le faca intr-un timp mai scurt. Link spre comentariu
Vizitator tomsofts Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 reason, dar trebuie sa te joci cu el si salveaza aproape instant Link spre comentariu
Nemesis Postat Septembrie 5, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2006 Bun , bun dar nu l-am gasit nicaieri (cautand bineinteles un trial ceva ) . Daca stii de unde il pot lua te rog sa-mi zici , daca nu o sa mai caut poate-l gasesc . Link spre comentariu
Vizitator paniu Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Poate CoolEdit, ii dai batch file processing si ar trebui sa le faca intr-un timp mai scurt.sau SoundForge... vezi ca ai un PM de la mine... :smt003 Link spre comentariu
Nemesis Postat Septembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2006 O sa incerc cu sound forge .P.S. Cred ca numai te-ai gandit sa-mi trimiti un PM , pt ca eu n-am primit nimic . Link spre comentariu
Vizitator paniu Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 O sa incerc cu sound forge .P.S. Cred ca numai te-ai gandit sa-mi trimiti un PM , pt ca eu n-am primit nimic .sorry, am facut eu o tampenie... mai uita-te o data in PM... :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum