Vizitator dani ppp Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Am dat comanda pe net la un polizor unghiular Einhell Bt AG 850 la pretul de 122 lei plus transport. Dupa vreo 3 zile ma suna un tip, ca imi trimite comanda, ca nu mai are modelul ala, dar imi trimite altul mai bun, e schimbata doar denumirea, bla-bla, eu fiind la volan, am zis ok. Azi il primesc. E un Alpha Tools WS 850(nu am mai auzit de ei) tot de 850 w. L-am incercat, merge ok, dar nedumerirea mea fata de aceasta marca e daca sunt bune de ceva? L-am sunat pe tipul ala cu care am vorbit, zice ca l-a adus din depozit din Germania, ca e firma cunoscuta in Germania,ca sunt mai bune decat Einhell. Alticineva imi spune ca e facut tot sub licenta Einhell. Ce sa fac, sa-l trimit inapoi? Am gasit o poza pe net, unde e scris in partea de sus Einhell, nu stiu care e asocierea. Ati lucrat careva cu scule Alpha Tools? Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Depinde ce faci cu el...de 8 ani lucrez cu flexuri si am ajuns la concluzia ca raportul pret calitate este esential !Daca vei folosi flexul in regim de amator nu vad nici o problema dar,daca vrei sa castigi bani atunci ,orienteaza-te spre scule cu preturi ce pleaca de la 100Euro !Spun asta din experienta Link spre comentariu
Vizitator dani ppp Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 O sa-l folosesc in regim amator, adica pentru treburile gospodaresti. Dar sper sa ma tina, sa fie cat de cat bun. Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Este foarte bun si eu am avut un model de la einhell si am abuzat intens de el vreo 4 ani, pt treburi in gospodarie e numai bun,am auzit ca cele de la bosch de culoare verde sunt tot pt hobby iar cele albastru sunt profesionale, dar cele verzi sunt de mai mare calitate decat cele chinezesti, am vazut ca au aparut prin magazinele mari sunt niste porcarii chinezesti, si va sfatuiesc sa cumparati (ma refer la toata lumea) direct din reprezentatele acelor firme. Link spre comentariu
Vizitator dani ppp Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Si eu am avut Einhell, era mai micut, de 500w, mergea foarte bine, dar l-am facut cadou mesterului meu, ca a lui tocmai se stricase. Dar nu stiu, acest alpha tools e facut tot e Einhell sau o fi facut pe vreun vapor? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Foarte bun pe linga casa!Insa nu cumva sa pleci cu el departe , virf de munte, deal,sa fie absolut necesar si nici sa nu ai de unde cumpara altul !Garantat se strica! Grig Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Evident ca nici scula profesionala ne e departe dar aia, e construita sa functioneze mai mult, nu exista scule proaste exista doar scule cu limita de viata mica si coinstruite special prost ca sa se strice. Link spre comentariu
philipo4you Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Cred ca aluia de pe net i s-a cam terminat contractul cu Einhell si s-a mutat la alt furnizor.Sunt scule de aceeasi categorie, adica pentru hobby! O scula sa o ai in casa si sa nu apelezi la vecini in caz ca...!Bosch albastru este intra-adevar profesional, facut pentru lucru in conditii de exploatare intensa (atentie ! nu exploatare nesimtita )Bosch verde este o scula destinata meseriasilor, adica pentru cei care dupa serviciu mai fac din cind in cind si cite o treaba din care mai scot un ban. Este o scula care trebuie exploatata cu atentie si care necesita atentie din partea utilizatorului/proprietarului daca vrea sa o aiba mai mult timp.Skill (tot din grupul Bosch) este scula pentru lucrari hobby. In schimb, daca veti gasi (cu totul intimplator - pentru ca nu se mai fabrica) o scula Skill veche, de culoare gri, sa stiti ca este una 100% profesionala.Spor la "scularit"! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum