CBI Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 ba da,cand m-am referit la difuri nordice la Seas si SS m-am referit pt ca despre ele era vorba,si nu la cat de mare e boxa ci daca sunt producatori de incinte de monitorizare de top (varfurile de gama) care folosesc asa ceva,nu din zona(ca de ex revelatoarele),pt ca boxe de casa sunt intr-adevar galeti.Avalon pare sa aibe din gama eton si accuton,care sunt din DE Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Da, Eton si Accuton sunt "tare" diferite de SS si Seas, sau Dynaudio, ce sa mai zic. Apoi daca o luam asa si nemtii pot fi catalogati drept nordici.Dupa cum spuneam: care scuipa mai departe.Si daca o luam asa, si Ciare are difuzoare care face concurenta la difurile gen SS, Seas, etc. (si cu pret pe masura), Ciare care sunt renumiti pentru difuri pro. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Salutare, Vreau sa pun Monacor SPH-8M, pe boxele de la inceputul topicului. Audax-ul de inalte ramane. Urmeaza sa vad ce fac cu filtrul... E cineva pe aici care le stie, si-mi poate impartasi ceva pareri? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Dupa ce fac asta, donez difuzoarele actuale. Sunt in stare foarte buna. Asa ca, daca sunt doritori........................ mp. Primul citit, primul servit. Recomandate unui novice... Scuze de post dublu, am luat-o razna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum