Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Bun, trecura niste luni, si va sunt dator cu un feedback... Nu stiu cat de sincer, cat de generos sa fiu cu detaliile, sau cat de evaziv. O sa raman la sinceritate... Inainte de toate, va rog, fara "ti-am zis eu", please... Suspensiile difuzoarelor s-au facut zdrente, cand spun asta, spun zdrente... Difuzorul este un difuzor exceptional, la el acasa, pe jazz, opera, ce vreti voi... Difuzorul stanga (suspensia spuma) s-a rupt instant, la Pink-Try, la ~35-40W, fara corectii. Am decis imediat sa schimb joasele, asadar, a fost loc de experimente... Sarah Brightman-Beautiful, ~45W, si au sarit toate suspensiile in primele 10 secunde, ca hartia igienica pe stadion. Primul care le cere, le primeste donatie, in scop de ce vrea el sa faca cu ele (probabil inlocuit suspensie) dar, nu inainte de a alege impreuna cu voi, a achizitiona, si a monta niste joase noi (min 90dB), cu SUSPENSIE DIN CAUCIUC, sau derivate, si care sa exceleze in joase! Asadar, ce credeti c-ar trebui sa pun in loc? Inaltele le pastrez, ca-s bestiale... Ma intereseaza 8", de taiat la 2.5k, min. 90dB, max. 200ron/bucata. Dimensiunile nu-s critice, pot pune o rama cnc, pentru adaptare... P.S. Inclin sa cred ca, fie firma clujeana le are de mult timp, sau chiar sunt infecte ca si calitate a suspensiei... in rest, daca liniarizezi din filtru mediile-inaltele alea, suna bine (nu exceleaza in joase). Incintele au functionat ~max 45W, la ordinul minutelor, in rest in surdina. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 ceva e in neregula sa stiinu are voie asa cevanici la Tonsil de 100 de lei nu pusca asa dintr-o datace volum au cutiile si la cat sunt acordate?cand ai primit difuzoarele erau sigilate sau se deschidea ambalajul 'la liber' ?o depozitare suficient de lunga in conditii improprii poate duce la asa ceva,la fel ca si incarcarea defectuoasa a incintei,50w este suficient sa fluture destul de mult daca primesc frecv f joase Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Pai, cutiile au net ~55L, acordajul e facut la 42Hz, cel putin din calcule... si eu am ramas usor perplex, dar, pe de alta parte, am spus la inceput, suspensia aia e ca matasea... s-a retezat instant dinspre membrana. Si nu am dat in ele, 45 sec din Pink, si au inceput sa zbarnaie. Vorba aia, nu ascult muzica de ieri... si nici n-am acultat vreun test de bass.Difuzarele nu au fost sigilate, au venit intr-o cutie, cu ambalajul ala specific "trunchi de piramida". Nu au fost folosite, asta pot garanta. Ce nu pot garanta, e modul in care au fost depozitate, si cat...Se miscau membranele la auditie, dar nu critic...P.S. Am S80 de tavaleala, si au zeci si zeci de ore de 100W, unii le numesc chinezarii ordinare, si sunt intacte. Francezul asta................ numai mancare stie sa faca, si difuzoare, dar din alea scumpe... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 am crezut ca au luat miscare,stiu vreo 2 piese la Pink F,cum ar fi cea cu Sorrow unde abia abia am reusit sa aud ceva pe boxe mici,in rest doar fluturatdaca nu e cazul de cursa excesiva probabil suspensia a fost deja uscata si s-a tocat la primul abuz.Dar nu e ceva normal ..problema e ca nu prea sunt difuri bune pana in 200 lei pt 2 cai ,ca sa nu mai zic ca maj. nu trec de 87-88db ...silver flute w20rc imi vine acum singurul in mintela difuzoarele cu suspensii moi e bine sa nu exagerezi cu volumul,55l in general e cam mult pt un 8' ,probabil si acordul e mult mai jos daca zici ca ai taiat tuburile doar dupa simulare.Naspa oricum ,prinde orbu' scoate-i ochii acuma Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 In principiu cam stiu ce e de gasit, hai sa zicem un 50-55 eur... am tot cautat si eu, un bun compromis. Nu vreau sa mai bag multi bani, am alte incinte mai serioase in cap, care se bat cu jante de 18" la masina, spoilere, si alte balarii... Cred ca as ramane pe: Scan Speak Discovery 22W-8534G00, ce zici? P.S. Sau poate ceva Monacor, o sa caut maine in catalog, la birou... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 pai daca urci bugetul la 70-80E pe dif cred ca ar mai fi cate cevaeu nu m-as risca pe 2 cai,deja peste 1khz ies rapid din banda utila si membranele de kevlar si fibra folosite pe zona de breakup sunt mai greu de dres,avand o chiuiala specifica.Acum ca te-ai obisnuit cu hartia chioara,sigur auzi ca modifica timbrul vocal...Daca alegi totusi asa ceva,cauta unele care sa nu aiba probleme macar o ocava dupa FtPe bas cred ca sunt ok,ar trebuie sa fie mai solide ca Audaxurile,in definitiv si alea au fost un model f ieftin de la ei.Poate totusi le dregi,se gasesc suspensii Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Am vazut raspunsul din grafic... si nu e singura varianta. Am cautat odata toata ziua, 8 ore, si nici asa nu m-am hotarat. Compromisuri, compromisuri...P.S. O sa caut si niste suspensii. Difuzoarele sunt totusi f. ok... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Seas CA22RNY arata f bine si dupa parametrii merge bine in cutia aia,dar s-a scumpit recent vad ,era 85e ... http://www.seas.no/index.php?option=com ... Itemid=165 mai cauta,dar nu te avanta la complicaciuni,lucrurile simple sunt cele mai sanatoase la stres (si buzunar) Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Nu cumpara Scan-Speak sau Seas ca sunt difuzoare nordice facute in china... Cele mai bune sunt cele italiene de tip Ciare.... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 iar esti cu capu' sau ce te mai doare? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Nu cumpara Scan-Speak sau Seas ca sunt difuzoare nordice facute in china... Cele mai bune sunt cele italiene de tip Ciare....Poti aduce argumente? Sau la tine conteaza ce culoare a avut pielea celui care a asamblat difuzorul? In Italia erau peste 1 milion de romani si nu sunt singurii emigranti din Italia deci .... mai gandeste-te. Arabii si turcii au invadat Europa iar in Germania vezi negri si indieni mai multi decat la noi in RO.Peste tot nu mai conteaza cine face produsul ci nivelul la care este controlat inainte de a fi scos pe piata! Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 nu ai inteles intentia lui,dar oricum,iti pierzi timpul incercand sa-i explici realitatea,cineva i-a infiletat niste idei in capsor si acum avand mintea odihnita le propaga pe unde apuca in speranta ca 'ajuta' sau macar 'prinde'nu vezi cum le incadreaza ,incinte TIP vtp,difuzoare TIP Ciare...el nu a avut contactul cu asa ceva decat din poze dar stie de undeva ca DOAR boxele pe system bassreflex si cu difuzoare scan-speck sunt cele mai tari de pe planeta,nu conteaza parametrii,grafice,sunt potrivite in proiect sau nu,daca scrie ce trebuie pe eticheta este suficient sa ii produca orgasmul psihic.El s-a aliniat in randul lumii moderne si noi restul am ramas in 'prostia' noastra cu 'resturile'.Mai grav e ca nu este singurul..si se ajunge pana la concepte de genul 'ori esti cu mine, ori impotriva mea' ..pe niste .. fiare si lemne ..pe buna dreptate il tatoneaza si colegii Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Nu cumpara Scan-Speak sau Seas ca sunt difuzoare nordice facute in china... Cele mai bune sunt cele italiene de tip Ciare....Dupa parerea mea citatul de mai sus este scris la misto. Cei care l-au luat in serios...... ce sa zic...fiecare le stie pe ale lui. Link spre comentariu
Vizitator bogdanmironvasile Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Cam cat te-a costat pana acum piesele pe care le-ai luat? Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 da,exact.pana atunci nu a pomenit nimeni nimic de Ciare,dar avea el ceva de-l macina pe suflet si trebuia sa refuleze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum