Vizitator razvan2005umbro Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 va salut cu respect [pop toti moderatori] am si eu o intrebare k acum sunt in vacanta de vara :P mi-am fct aceste 2 boxe si vreau sa spun k m-am plictisit de ele adika [as dori sa schimb diful de bas la ele] voi ce ziceti k am statie de 2*50w [fct de dj_dog] dak stiti ce difuri pot sa pun k nu mai am de gand sa fac alte incinte si etc [daka aveti ceva sa se potriveasca cu difu de bas vechi :P Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 daca sunt facute exact cu ce scrie in proiectul lui vasile nu te apuca sa pui alte woofere pentru ca incinta este proiectata ptr ele ( parerea mea ) :rock: in ce sens te-ai plictisit de ele? nu se aud bine ?daca ai un amp de 2 x 50, vinde incintele prezentate si proiecteaza altele mai puternice :supz: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 Incinta se poate acorda pt un alt difuzor de bass...Spune un pret..sa vedem ce difuzor potriveste in buget si in incinta!...posibil sa trebuiasca sa modifici si filtrele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum