Vizitator Hupogrammos Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 am un dvd player stricat si vreau sa folosesc ceva de la el inainte sa-l arunc.Vreau sa fac din acel display prin care imi afisa statusu' discului si alte evenimente un display care pur si simplu sa-l conectez la placa de baza prin usb intern sau mai simplu direct la senzoru' de turatie al coolerului si sa-mi afiseze in timp real turatia coolerului.cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Cata complicatie ca sa afli pana la urma o informatie ce nu te intereseaza ! I-ti inchipui ca nu va fi tocmai ieftina distractia, nu ? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Si eu zic sa lasi balta acel display pe LED sau VFD (asta este overkill pentru multi, cu atat mai mult pentru tine). Un LCD (iluminat) poate fi gasit la 4-5 $. Ce iesire are acel senzor de turatie: tensiune, pulsuri (cred ca-s pulsuri dupa ce zice internetul)? Amandoua sunt simplu de masurat cu un PIC si afisat apoi pe un LCD impreuna cu orice tensiune, temperature, text, etc. Revino cu informatii. Link spre comentariu
Vizitator Hupogrammos Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Am renuntat la idee,am reusit sa repar dvd playeru' si nu-l mai dezasamblez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum