marianmarian157 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 salut.ma poate ajuta cineva cu shema electrica a tv mega vision sasiu c41 m are taful ars si pe eticheta de identificare nu se mai cunoaste nimic r416 este scrum .nu am schema elecrica .ps poate sa imi spuna cineva cum pot cumpara cd -urile cu scheme la tv cu tub si lcd multumesc. :cry: Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Nu trebuie sa cumperi neaparat daca nu esti depanator de profesie, trebuie sa inveti sa cauti pe net. http://elektrotanya.com/daewoo_c41_c41m ... nload.html Link spre comentariu
marianmarian157 Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 multumesc dl validae dar nu stiu care sunt regulile pe forum si nu vreau sa deranjez multumesc inca o data Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Forumul este pentru a ne ajuta intre noi.Regulamentul e la prima pagina.Nu e nici un deranj, trebuie inainte de a cere o schema sa faci o cautare pe forum dupa numele televizorului sau sasiului, poate (mai mult ca sigur) cineva a mai postat asa ceva.Sunt topicuri despre toate sasiurile care se gasesc prin TV-uri si nu numai. Bafta ! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 salut.ma poate ajuta cineva cu shema electrica a tv mega vision sasiu c41 m are taful ars si pe eticheta de identificare nu se mai cunoaste nimic r416 este scrum .nu am schema elecrica .ps poate sa imi spuna cineva cum pot cumpara cd -urile cu scheme la tv cu tub si lcd multumesc. :cry:Dvd-uri cu scheme,aici:http://forum.microprocesoare.ro/index.php?board=58.0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum