Vizitator djnick Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Va salut pe toti! Am un casetofon fabricat cred prin 1997 "JVC TD-W254 Double cassette Deck." E in stare buna in afara de rolele presoare unde s-a intamplat un lucru ciudat. Am observat ca de pe ele s-a luat un fel de substanta ciudata asemanatoare cumva cu lichidul de la bateriile 777 pana a ramas numai plastic. E normal sa planga la unele casete. Ce fel de role or fi fost? Nu ma prind inca. Acum cand te uiti la ele, parca ar fi facute din plastic. Link spre comentariu
Selena Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 La fel am patit eu, pe dosul cauciucului telecomenzii tv Crown apareau broboane de lichid lipicios. Initial, am crezut ca-mi transpira in mana, dar facea la fel si in repaus. Am rezolvat aruncand totul la gunoi.La fel, buretele care amortiza revenirea oglinzii la o camera foto TTL Fujinon.Substantele sintetice sunt instabile si se descompun dupa un numar de ani, orice ai face. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Bun, dar s-ar putea inlocui? E pacat de el ca merge bine ca auditie, inregistreaza ok, are si dolby C si asta imi place mult ca atunci cand trag de pe cd, imi da o compresie a sunetului faina cand ascult inregistrarea. E reversul. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Curios, şi au am avut ani de zile un TD-W308, dar poate că nu a păţit asta fiind mai vechi cu cîţiva ani. Ai încercat să cureţi stratul pietrificat de deasupra? Caută role de aceleaşi dimensiuni la magazine. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Curios, şi au am avut ani de zile un TD-W308, dar poate că nu a păţit asta fiind mai vechi cu cîţiva ani. Ai încercat să cureţi stratul pietrificat de deasupra? Caută role de aceleaşi dimensiuni la magazine.Asa cum spuneam, s-a luat de pe role ceva ciudat asemanator cu lichidul de baterie. A ramas plastic. Acum intreb: este cineva care se pricepe sa mi-l faca? eu il pot trimite, mi se spune cat ma costa si asta e. Aici in Adjud, greu gasesc pe cineva... daca s-ar pricepe... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum