Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I9100 galaxy S2

dan cod

Postări Recomandate

Eu sper doar ca experimentele nu se vor face pe telefonul meu si sa il tot trimit Oradea -Bucuresti.Nu tin neaparat sa il schimbe si eu service am facut garantii si stiu ce inseamna.Ce vreau estye sa fie bun nu sa ma lase in pana cand am mai mare nevoie de el.

Daca schimbi tot telefonul exista riscul sa primesti unul cu aceeasi problema :DSi o iei de la capat.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

14

• gabiferaru

6

• bluey

6

• bion

3

Top autori în acest subiect

Aseara mi s-a oprit/blocat si mie o data. Am reusit sa masor tensiunea de pe baterie in timp ce era blocat si se pare ca bateria nu are nici o vina, avea peste 3.7V.Tot asteara l-am si resoftat, am trecut de la JB 4.1.2 la ICS 4.0.4, adica downgrade.E sub supraveghere. Daca problema persista il desfac si ii fac un reflow.

Sper sa nu ma bucur prematur. De joi si pana acum nu s-a mai blocat deloc in conditiile in care, inainte de a schimba rom-ul, se bloca zilnic. Deasemenea, tot de joi, nu l-am mai conectat la Kies.
Link spre comentariu

Masoara rezistenta interna , masoara alimetarea la proc , la memorie , incearca pe jtag sa vezi daca poti sa scri ceva in el .Eu zic ca ar fi de la memoria de masa , daca a murit asa subit .Sunt multe probleme care pot aparea la un telefon , si de obicei nu sunt foarte generale .Numai bine .

Link spre comentariu

De regula, inchiderea telefonului in timpul convorbirii indica un consumator puternic. Acesta poate fi amplificatorul de semnal, bateria sau mai rar o defectiune pe partea de soft. Cand lucram la service mai intai testam bateria cand primeam telefoane cu defectul asta. Aveam un tester de baterii care testa pe anumita perioada de timp bateria si apoi imi scotea la imprimanta o fisa cu parametrii acumulatorului.

Link spre comentariu

Sper sa nu ma bucur prematur. De joi si pana acum nu s-a mai blocat deloc in conditiile in care, inainte de a schimba rom-ul, se bloca zilnic. Deasemenea, tot de joi, nu l-am mai conectat la Kies.

M-am bucurat prematur. Duminica trecuta s-a blocat din nou, moment in care i-am pus un 4.0.4 original, de la Orange. De atunci nu s-a mai blocat.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări