bluey Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Eu sper doar ca experimentele nu se vor face pe telefonul meu si sa il tot trimit Oradea -Bucuresti.Nu tin neaparat sa il schimbe si eu service am facut garantii si stiu ce inseamna.Ce vreau estye sa fie bun nu sa ma lase in pana cand am mai mare nevoie de el.Daca schimbi tot telefonul exista riscul sa primesti unul cu aceeasi problema :DSi o iei de la capat. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Aseara mi s-a oprit/blocat si mie o data. Am reusit sa masor tensiunea de pe baterie in timp ce era blocat si se pare ca bateria nu are nici o vina, avea peste 3.7V.Tot asteara l-am si resoftat, am trecut de la JB 4.1.2 la ICS 4.0.4, adica downgrade.E sub supraveghere. Daca problema persista il desfac si ii fac un reflow.Sper sa nu ma bucur prematur. De joi si pana acum nu s-a mai blocat deloc in conditiile in care, inainte de a schimba rom-ul, se bloca zilnic. Deasemenea, tot de joi, nu l-am mai conectat la Kies. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Sa ne tii la curent cu evolutia.Al meu este plecat in service.Avea el 4.0.4. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Masoara rezistenta interna , masoara alimetarea la proc , la memorie , incearca pe jtag sa vezi daca poti sa scri ceva in el .Eu zic ca ar fi de la memoria de masa , daca a murit asa subit .Sunt multe probleme care pot aparea la un telefon , si de obicei nu sunt foarte generale .Numai bine . Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 De regula, inchiderea telefonului in timpul convorbirii indica un consumator puternic. Acesta poate fi amplificatorul de semnal, bateria sau mai rar o defectiune pe partea de soft. Cand lucram la service mai intai testam bateria cand primeam telefoane cu defectul asta. Aveam un tester de baterii care testa pe anumita perioada de timp bateria si apoi imi scotea la imprimanta o fisa cu parametrii acumulatorului. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Vineri am ridicat telefonul dupa schimbarea placii.Ieri l-am ametit rau si nu a facut figuri.Sper sa se fi rezolvat problema. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Sper sa nu ma bucur prematur. De joi si pana acum nu s-a mai blocat deloc in conditiile in care, inainte de a schimba rom-ul, se bloca zilnic. Deasemenea, tot de joi, nu l-am mai conectat la Kies.M-am bucurat prematur. Duminica trecuta s-a blocat din nou, moment in care i-am pus un 4.0.4 original, de la Orange. De atunci nu s-a mai blocat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Galaxy S2 PLUS (i9105) are aceasi belea ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Se stie prea putin despre el. Abia s-a lansat luna trecuta.Revenind la S2: al meu nu s-a mai blocat de mai mult de doua saptamani. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Si al meu merge brici de cand au schimbat placa. Link spre comentariu
bion Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Al meu nu s-a mai oprit de 2 luni, sper sa nu se mai opreasca niciodata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum