gabiferaru Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Sunt interesat si eu de rezolvare. Patesc la fel cu S2-ul meu. Citeam pe undeva ca ar putea fi bateria de vina. Ar fi interesant de masurat tensiunea pe baterie in momentul blocarii. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Eu ma cam indoiesc ca este bateria.Indiferent cat e de incarcata face la fel. Link spre comentariu
bluey Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 In service exista un aparat dedicat testarii bateriilor. E destul de destept si are profile facute pentru fiecare tip de acumulator in parte.Scoate automat o fisa la imprimanta cu rezultatele testarii care poate fi data clientului.Daca a garantie la Samsung Romania, trimite-l la service-ul Samsung.Sau daca ai drum prin Bucuresti , vii la service si se rezolva problema intr-o ora. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Ieri s-a oprit de 3 ori.Il voi duce iar la orange si daca nu vor rezolva voi cere sa il schimbe. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Aseara mi s-a oprit/blocat si mie o data. Am reusit sa masor tensiunea de pe baterie in timp ce era blocat si se pare ca bateria nu are nici o vina, avea peste 3.7V.Tot asteara l-am si resoftat, am trecut de la JB 4.1.2 la ICS 4.0.4, adica downgrade.E sub supraveghere. Daca problema persista il desfac si ii fac un reflow. Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Ieri s-a oprit de 3 ori.Il voi duce iar la orange si daca nu vor rezolva voi cere sa il schimbe.Pai al tau chiar are probleme ,de 3 ori intr-o zi e mult, al meu nu s-a mai oprit de vreo 3 saptamani. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Azi am discutat cu cei decla orange service.Solutia va fi schimbarea placii.Azi s-a oprit cred ca 5 ori. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 DACA'I IN GARANTIE , SOLICITA INLOCUIREA ... PRODUSULUI. http://www.hard-reset.com/samsung-i9100 ... reset.html http://www.android.gs/update-galaxy-s2- ... -jellybam/ Link spre comentariu
bluey Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Solicita ca doar esti cetatean european si ai drepturi :)Noroc cu reclamele astea ca ne mai desteptam si noi. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Pot face asta?pe ce baza? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului.Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Link spre comentariu
bluey Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Pai conform certificatului de garantie si a legilor in vigoare pe la noi nu poti. Dar daca te uiti la reclame la tv.... Treaba e simpla, se inlocuieste produsul in 15 zile de la achizitie doar daca este achizitionat online. In rest tine de politica magazinului vanzator si a firmei producatoare. Majoritatea magazinelor iti ofera 24 sau 48H sa te intorci cu aparatul la magazin pentru inlocuire. Dupa perioada aceasta aparatul este inlocuit numai cu negatie de la service. Ori, ca tot suntem meseriasi pe aici, daca vine clientul la usa service-ului si treaba ta e sa repari, de ce i-ai da negatia? Ca sa nu mai zicem ca si meseriasu daca da negatie de la el e tras la raspundere, pierde banutul pe reparatie platit de firma producatoare, si se mai face si de ras ca nu e in stare sa isi faca treaba. Se inlocuieste aparatul doar daca service-ul nu poate rezolva problema si deja aparatul are mai multe intrari in service,daca piesele nu sunt disponibile pe moment si se depaseste termenul legal al unei reparatii (15 zile in ro), sau daca din alte motive se depaseste acest termen. Cam asa stau lucrurile legal. Insa reclama de la tv cu cetateanul european nu da toate detaliile, si am avut clienti care au venit cu o (1) saptamana inainte de expirarea garantiei de 2 ani cu laptopul cu windowsul praf, urland ca ei vor inlocuirea laptopului si ca ei cunosc legea (ca doar au vazut-o in reclame la tv).Urland la propriu. @gabiferaru, reflowul nu te ajuta cu nimic.In momentul in care o sa aflu solutia v-o dau aici. Abia au sosit integratele pentru problema asta, dar trebuie tinut ceva timp aparatul in probe ca sa stim sigur care facea figura. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Azi am discutat cu cei decla orange service.Solutia va fi schimbarea placii.Azi s-a oprit cred ca 5 ori.Eu odata (...cu un telefon mai arhaic) am avut discutii destul de urate cu cei de la Orange Service; telefonul nu avea semnal si pleca de la ei cu acelasi defect. Eu din Bucuresti (Ploiesti) nu am reusit sa dau de ei in ideea de a vorbi personal cu ei. Pana nuam facut reclamatie la ANPC nu s-a rezolvat nimic.PS : Parca am vazut la TeVeu ca acum se pot face un fel de reclamatii "europene"...sau ceva de genul asta - probabil ca pe cei de la ANPC ii reguleaza acum europenii. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Eu sper doar ca experimentele nu se vor face pe telefonul meu si sa il tot trimit Oradea -Bucuresti.Nu tin neaparat sa il schimbe si eu service am facut garantii si stiu ce inseamna.Ce vreau estye sa fie bun nu sa ma lase in pana cand am mai mare nevoie de el. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Telefonul inlocuit pe garantie are probleme similare: http://androidgeek.ro/forum/sgs2-inchide-t823.html . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum