TBone Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 De unde pot sa cumpar sau macar sa ma interesez de o licenta pentru difuzare muzica pe net in regim de radio. Link spre comentariu
stefanev Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 te cam complici... pe langa autorizatie, trebuie ca track-urile/mp3-urile care le difuzezi sa fie de pe cd original (drepturile de autor), nu vei obtine autorizatie pe mp3-urile copiate ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 foloseste Vinyluriacelea au din start drepturile de Broadcasting platite :yawinkle: ma refer la muzica techno :smt003 Link spre comentariu
TBone Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 Si cum ai vrea sa folosesc viniluri daca am la dispozitie doar un calculator si o banda de internet. Stiu fazaca imi trebuie cd-uri originale, dar nu mai trebuie si o licenta de difuzare? pe mine asta ma intereseaza. De unde pot sa fac rost de asa ceva ? Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 foloseste Vinyluri@Tbonefii atent aici D.J. TBone live @ radio SwatCats, sauD.J. TBone in the mix, only on Radio SwatCats, sauD.J. Tbone live sessions ;) Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 Iti trebuie un contract cu organismele de gestiune colectiva, adica ORDA, CREDIDAM, UPFR. Intereseaza mai putin suportul pe care sint inregistrate. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 savantule... cu toate?? :rolleyes: :crazy: Link spre comentariu
TBone Postat Iunie 29, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2006 Iti trebuie un contract cu organismele de gestiune colectiva, adica ORDA, CREDIDAM, UPFR. Intereseaza mai putin suportul pe care sint inregistrate.Deci la pelatesc la astia si gata? Si pe astia pe unde ii gasesc ca sa ii platesc? adircf : nu inteleg ce vrei sa zici. Numele meu nu o sa apara pe nicaieri. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 Radio pe net ti-l faci simplu cu southcast pus pe un server linux ... (cine are nevoie de licente :finga: ) Link spre comentariu
TBone Postat August 7, 2006 Autor Partajează Postat August 7, 2006 Am nevoie de licenta pentru ca nu vreau sa fie unu pirat ca vreau sa scot bani dupa publicitatea pe care o sa o fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum