Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Licenta difuzare muzica pe net.

TBone

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

4

• Mircea Bartic

1

• stefanev

1

• adircf

1

Top autori în acest subiect

te cam complici... pe langa autorizatie, trebuie ca track-urile/mp3-urile care le difuzezi sa fie de pe cd original (drepturile de autor), nu vei obtine autorizatie pe mp3-urile copiate !

Link spre comentariu

Si cum ai vrea sa folosesc viniluri daca am la dispozitie doar un calculator si o banda de internet. Stiu fazaca imi trebuie cd-uri originale, dar nu mai trebuie si o licenta de difuzare? pe mine asta ma intereseaza. De unde pot sa fac rost de asa ceva ?

Link spre comentariu

Iti trebuie un contract cu organismele de gestiune colectiva, adica ORDA, CREDIDAM, UPFR. Intereseaza mai putin suportul pe care sint inregistrate.

Link spre comentariu

Iti trebuie un contract cu organismele de gestiune colectiva, adica ORDA, CREDIDAM, UPFR. Intereseaza mai putin suportul pe care sint inregistrate.

Deci la pelatesc la astia si gata? Si pe astia pe unde ii gasesc ca sa ii platesc? adircf : nu inteleg ce vrei sa zici. Numele meu nu o sa apara pe nicaieri.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări