Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda TV NEO 2166

Postări Recomandate

Am pierdut telecomanda pentru TV NEO 2166. Va rog sa imi spuneti cum (de unde) o pot inlocui.1. Evident a dori sa cumpar una originala, dar nu stiu daca asa ceva se mai gaseste.2. In lipsa de altceva va rog sa imi recomandati una compatibila (evntual - daca sunt bune de ceva - aceste telecomenzi universale care se vand peste tot).Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_ac

1

• mariancalinescu

1

• YO9IBC

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Telecomanda pentru TV Neo 2166 este ,cum a spus Dan, N18 (Provision,Tauras);merge si telecomanda originala cu codul RC-L-05 ambele echivalente Made For You cod 556.Made For You cod 145 este echivalent cu telecomanda KKY 267 si merge la tv Vortex,Everest,Konka.

Link spre comentariu
Vizitator iib

Va multumesc pentru sugestii. Nu seamana exact cu telecomanda pierduta, dar nu e cazul sa fac mofturi :)Va rog mult sa imi spuneti si de unde as putea cumpara modelele recomandate de voi. Am gasit cateva linkuri, dar peste tot nu mai erau in stoc. Asa ca habar nu am unde sa mai incerc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator iib

Pentru cei care poate sunt in aceeasi situatie ca mine (adica nepriceputi :) ) le mai dau o solutie verificata de mine:- Se mai potriveste o telecomanda universala Hama 1 in 1 (00040081). Este incercata de mine si se gaseste peste tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări