Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Va salutAm o rugaminte pentru dl Soldan. Va rog daca se poate sa-mi trimiteti pe mail cartea tehnica de la E-0709SL sonda logica si de la E-0709PL pulser logic.Adresa de mail este yo3hvv(at)gmail.comVa multumesc foarte mult si vreau sa va transmit felicitarile mele pentru ajutorul dat comunitatii electronistilor prin postarea acestor manuale.Cu stimaAdrian - YO3HVV

Link spre comentariu

Am dat întîmplător peste acest topic în timp ce căutam

schema de la puntea RLC digitală E0711 pe care o avem în

dotare la serviciu de peste 15 ani, dar care s-a defectat.

Am mai descărcat şi alte manuale ale diverselor aparate

şi vreau să-i mulţumesc domnului Soldan pentru munca depusă.

Este într-adevăr un lucru extrem de util, ceea ce face dînsul.

Posted Image

Aş vrea să-i ofer cîteva sugestii pentru a îmbunătăţi calitatea

documentelor scanate, dar mă tem că voi fi refuzat.

Cu stimă,

klaxxon

Link spre comentariu
Va salut

Am o rugaminte pentru dl Soldan. Va rog daca se poate sa-mi trimiteti pe mail cartea tehnica de la E-0709SL sonda logica si de la E-0709PL pulser logic.

Adresa de mail este : [email protected]

Va multumesc foarte mult si vreau sa va transmit felicitarile mele pentru ajutorul dat comunitatii electronistilor prin postarea acestor manuale.

Va salut cu mult respect .

Link spre comentariu
Vizitator sandy001n

Va salut si va multumesc pentru munca depusa si ajutorul acordat.

Nu reusesc sa download-ez schemele E-0102M pe 4shared...

Adresele mele de mail sunt:

sandy01n @ yahoo.com sau sandy02n @ yahoo.com si va rog sa mi le trimiteti pe oricare adresa personala.

MULTUMESC MULT!

SANATATE!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am facut rost de Manualul Service OSCILOSCOP E 0109 si am scanat schemele la o rezolutie buna dar nu le-am prelucrat in limita timpului disponibil,cine are nevoie sa ma contacteze la urmatoarea adresa de e-mail : [email protected] ,mentionez ca am net la viteza mica si in limita timpului disponibil voi servi pe toata lumea .Cu stima Soldan.

Link spre comentariu

Am scanat Manualul Service E 0205 color format A3 prelucrat pdf plus comprimare si se poate descarca de aici :http://www.4shared.com/office/eZynKeqw/MS_E_O205__SEG__1-3-2013o.html cu stima Soldan.

Link spre comentariu

Domnule Constantin, O mare rugaminte am si eu,aveti bunavointa sa incarcati schema de la E0402 la o rezolutie mai buna ? Pe alocuri este ilizibila. Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări