Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Salut,Te rog sa concepi un titlu pentru un mesaj care sa contina scheme de aparate de masura si sa il facem sticky, altfel umplii forumul cu mesaje ptr fiecare aparat in parte.Toate cele bune

Link spre comentariu

Domnule "craciun". avand in vedere materialele puse la dispozitie. de ani intregi de Dl. SOLDAN, care face o munca patriotica , in folosul comunitatii noastre de electronisti, de ce trebuie sa ii impuneti unde trebuie sa posteze anumit carti tehnice?Eu chiar sunt multumit de felul dumnealui de a posta, nimeni nu intra sa comenteze, in schimb colegii descarca.

Link spre comentariu

Domnule "craciun". avand in vedere materialele puse la dispozitie. de ani intregi de Dl. SOLDAN, care face o munca patriotica , in folosul comunitatii noastre de electronisti, de ce trebuie sa ii impuneti unde trebuie sa posteze anumit carti tehnice?Eu chiar sunt multumit de felul dumnealui de a posta, nimeni nu intra sa comenteze, in schimb colegii descarca.

Mii de multumiri domnului Soldan C-tin , care ne-a ajutat cu documentatia necesara ,si nu stiu de unde o gasean , daca nu era si este acest distins domn, cu deosebit respect !
Link spre comentariu

Multumim pt manuale, cel mai bine am face un singur topic dedicat pt manuale aparatelor de masura, si acela sa fie "sticky"

Salut, Avand in vedere si parerile altor useri care folosesc aceste scheme, am considerat necesar ca ele sa poata fi gasite toate la un loc nu imprastiate in zeci de subiecte prin tot forumul.Apreciez la fel ca si ceilalti useri munca depusa de dl. Soldan pentru a face disponibile aceste scheme, si nu vad ce il impiedica sa posteze in continuare in cadrul acestui subiect "sticky".Succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări