Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

La 07.02.2018 la 19:32, Marius Nicu a spus:

Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. , ma rog frumos daca puteti s-o postati . Cu multumiri anticipate .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua, incerc sa caut cartea tehnica pentru generatorul de semnal IEMI e0503 - dar link urile trecute nu mai sunt valabile. Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra. Va multumesc !

MariusUDR

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Bună ziua ! Am un osciloscop universal E0102 și aș dori să vă rog să-mi dați și mie manualul de utilizare , dacă aveți și doriți evident , nu schema ci cartea de utilizare  . Pun și o poză cu el , vă mulțumesc mult și multă sănătate !

IMG-20210816-WA0000.jpg

Link spre comentariu

Nu ştiu cu ce te ajută mai mult o foaie scrisă decât nişte scanări după care poţi să-ţi imprimi singur caietul de service.

Poate doar dacă vrei să-l cosmetizezi şi să-l ţii de ,,colecţie,, cu cartea de service la pachet...

Link spre comentariu
Acum 9 minute, validae a spus:

Poate doar dacă vrei să-l cosmetizezi şi să-l ţii de ,,colecţie,, cu cartea de service la pachet...

Cartea pentru 102 este doar de colecție dar cea de la 503 o vreau ca sa o am clară și sa o folosesc oricând 

Link spre comentariu
Acum 55 minute, audio1984 a spus:

Bună ziua ! Am un osciloscop universal E0102 și aș dori să vă rog să-mi dați și mie manualul de utilizare , dacă aveți și doriți evident , nu schema ci cartea de utilizare  . Pun și o poză cu el , vă mulțumesc mult și multă sănătate !

IMG-20210816-WA0000.jpg

Dacă nu sunteți obișnuit sa faceți măsurători cu osciloscopul, sunt destule tutoriale pe YouTube, foarte utile pentru început. 

Altfel nu vad la ce va ajuta cartea, poate la o eventuala depanare. 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, yo2mhj a spus:

Dacă nu sunteți obișnuit sa faceți măsurători cu osciloscopul, sunt destule tutoriale pe YouTube, foarte utile pentru început. 

Altfel nu vad la ce va ajuta cartea, poate la o eventuala depanare. 

Am să caut și am să văd ce tutoriale găsesc , am mai lucrat la cineva din cartier cu osciloscopul dar nu modelul acesta . Cât de cât am idee cu ce "se mănâncă" dar mă gândeam că poate o carte de utilizare expune mai multe , mai ales că e produs la noi . Mulțumesc și multă sănătate !

Acum 27 minute, validae a spus:

Nu ştiu cu ce te ajută mai mult o foaie scrisă decât nişte scanări după care poţi să-ţi imprimi singur caietul de service.

Am crezut că în manual sunt mai multe date de utilizare (totuși am ceva cunoștințe acumulate de pe la alții , practica refer) , dar cu siguranță nu va fii de colecție , va avea "multe relații intime cu audiofrecvență ! :rade: merge bine așa că na am zis sa am și cartea tehnică dar nu-i baș necesar ! Mulțumesc și multă sănătate ! 

Link spre comentariu
Acum 15 minute, d2134 a spus:

Manualul osciloscopului contine informatii despre elementele de comanda si instructiuni de lucru:

https://elektrotanya.com/iemi-ip_e-0102m_20mv,10mhz_universal_oscilloscope_ro_1985_sm.pdf/download.html#dl

Pentru informatii generale despre "ce este si ce face osciloscopul":

https://dokumen.tips/documents/osciloscopul-in-laboratorul-electronistului-amatorpdf.html

Primul link mă interesează , al doilea nu deoarece știu să lucrez cu el , nu excelez evident  dar mă descurc !

Numai bine ! 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Acum 11 ore, GIL41 a spus:

Buna seara.

Atentie site-ul  4image.thumb.png.ec1638e621cebe8717942931da1e7eaf.pngShared este pe lista neagra ca nesigur.

BitDefender nu zice nimic ! Oricum,multumesc pentru  scanarea noua.Acum se vede mai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări