Florin 22 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 La 07.02.2018 la 19:32, Marius Nicu a spus: Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. , ma rog frumos daca puteti s-o postati . Cu multumiri anticipate . Link spre comentariu
MariusUDR Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Buna ziua, incerc sa caut cartea tehnica pentru generatorul de semnal IEMI e0503 - dar link urile trecute nu mai sunt valabile. Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra. Va multumesc ! MariusUDR Link spre comentariu
audio1984 Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Bună ziua ! Am un osciloscop universal E0102 și aș dori să vă rog să-mi dați și mie manualul de utilizare , dacă aveți și doriți evident , nu schema ci cartea de utilizare . Pun și o poză cu el , vă mulțumesc mult și multă sănătate ! Link spre comentariu
Craciun Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Salut Uite in topicul de mai jos cartea lui E102M, nu cred ca difera prea mult: BR/Daniel Link spre comentariu
validae Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Nu ştiu cu ce te ajută mai mult o foaie scrisă decât nişte scanări după care poţi să-ţi imprimi singur caietul de service. Poate doar dacă vrei să-l cosmetizezi şi să-l ţii de ,,colecţie,, cu cartea de service la pachet... Link spre comentariu
Neagu Raul Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Acum 9 minute, validae a spus: Poate doar dacă vrei să-l cosmetizezi şi să-l ţii de ,,colecţie,, cu cartea de service la pachet... Cartea pentru 102 este doar de colecție dar cea de la 503 o vreau ca sa o am clară și sa o folosesc oricând Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Acum 55 minute, audio1984 a spus: Bună ziua ! Am un osciloscop universal E0102 și aș dori să vă rog să-mi dați și mie manualul de utilizare , dacă aveți și doriți evident , nu schema ci cartea de utilizare . Pun și o poză cu el , vă mulțumesc mult și multă sănătate ! Dacă nu sunteți obișnuit sa faceți măsurători cu osciloscopul, sunt destule tutoriale pe YouTube, foarte utile pentru început. Altfel nu vad la ce va ajuta cartea, poate la o eventuala depanare. Link spre comentariu
audio1984 Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Acum 11 minute, yo2mhj a spus: Dacă nu sunteți obișnuit sa faceți măsurători cu osciloscopul, sunt destule tutoriale pe YouTube, foarte utile pentru început. Altfel nu vad la ce va ajuta cartea, poate la o eventuala depanare. Am să caut și am să văd ce tutoriale găsesc , am mai lucrat la cineva din cartier cu osciloscopul dar nu modelul acesta . Cât de cât am idee cu ce "se mănâncă" dar mă gândeam că poate o carte de utilizare expune mai multe , mai ales că e produs la noi . Mulțumesc și multă sănătate ! Acum 27 minute, validae a spus: Nu ştiu cu ce te ajută mai mult o foaie scrisă decât nişte scanări după care poţi să-ţi imprimi singur caietul de service. Poate doar dacă vrei să-l cosmetizezi şi să-l ţii de ,,colecţie,, cu cartea de service la pachet... Am crezut că în manual sunt mai multe date de utilizare (totuși am ceva cunoștințe acumulate de pe la alții , practica refer) , dar cu siguranță nu va fii de colecție , va avea "multe relații intime cu audiofrecvență ! merge bine așa că na am zis sa am și cartea tehnică dar nu-i baș necesar ! Mulțumesc și multă sănătate ! Link spre comentariu
d2134 Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Manualul osciloscopului contine informatii despre elementele de comanda si instructiuni de lucru: https://elektrotanya.com/iemi-ip_e-0102m_20mv,10mhz_universal_oscilloscope_ro_1985_sm.pdf/download.html#dl Pentru informatii generale despre "ce este si ce face osciloscopul": https://dokumen.tips/documents/osciloscopul-in-laboratorul-electronistului-amatorpdf.html Link spre comentariu
audio1984 Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Acum 15 minute, d2134 a spus: Manualul osciloscopului contine informatii despre elementele de comanda si instructiuni de lucru: https://elektrotanya.com/iemi-ip_e-0102m_20mv,10mhz_universal_oscilloscope_ro_1985_sm.pdf/download.html#dl Pentru informatii generale despre "ce este si ce face osciloscopul": https://dokumen.tips/documents/osciloscopul-in-laboratorul-electronistului-amatorpdf.html Primul link mă interesează , al doilea nu deoarece știu să lucrez cu el , nu excelez evident dar mă descurc ! Numai bine ! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Va salut, astazi am scanat schemele E0503 color ,300dpi, pdf si se poate descarca de aici : https://www.4shared.com/office/QFRU3LJRea/Scheme_E0503__SEG-29-10-2021.html multumesc foarte mult domnului todicri M.D. pentru documentatie cu stima Soldan. Link spre comentariu
GIL41 Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Buna seara. Atentie site-ul 4Shared este pe lista neagra ca nesigur. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 11 ore, GIL41 a spus: Buna seara. Atentie site-ul 4Shared este pe lista neagra ca nesigur. BitDefender nu zice nimic ! Oricum,multumesc pentru scanarea noua.Acum se vede mai bine ! Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Multumim dl. Soldan pt. scan! Bitdefender si la mine nu zice nimic, functioneaza foarte bine daca nu dai click-uri aiurea pe reclame. Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 (editat) Mai exista un link cu manualul complet pentru generatorul de semnal E0503, multumesc ! Editat Noiembrie 5, 2021 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum