Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

La 10.01.2020 la 14:34, doru3160 a spus:

Originalele erau nichel cadmiu, de 600mAh, frantuzesti, parca sacht scria pe ele,

SAFT

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Va salut, in aceasta seara am scanat ceva Documentatie TENSOMETRU tip N 2301 I.E.M.I. (SEG) respectiv Repararea tensometrelor electrice , schema  N 2301 I.E.M.I. 300dpi, pdf, color si se poate descarca de aici  :  http://www.mediafire.com/file/xuo279xe8epmx21/TENSOMETRU_tip_N_2301_I.E.M.I._%28SEG%29.pdf/file  sper sa fie utila pentru posesorii acestui aparat de masurat cu stima Soldan.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru cine este interesat: Schema Sursei triple E  4109 prelucrata si transformata in pdf.

Schema originala, postata de dl. Soldan, era o copie pe ozalid si era greu lizibila.

Multumesc si  cu aceasta ocazie, domnului Soldan pentru acea schema care , la timpul cand a fost postata, mi-a folosit mult la repararea sursei mele.

E4109_Schema completa.pdf

Link spre comentariu

Prezint in continuare , un alt produs al izolarii pe durata situatiei de urgenta, din cauza coronavirusului:

Schema generatorului de joasa frecventa  E0508 (prelucrata dupa originalul pus la dispozitie de acelasi domn Soldan) pentru cine detine un astfel de generator (desul de rar, din cate imi dau seama).

E0508_Schema Model (1).pdf

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 07.02.2018 la 19:32, Marius Nicu a spus:

Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. , ma rog frumos daca puteti s-o postati . Cu multumiri anticipate .

Dacă mă lasă elforum

Link spre comentariu
La 07.02.2018 la 19:32, Marius Nicu a spus:

Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. , ma rog frumos daca puteti s-o postati . Cu multumiri anticipate .

Cartea tehnică o am, va trebui să o caut.

De regulă se șterg memoriile EPROM. 

Dacă la dumneavoastra nu sa întâmplat asta,am nevoie de conținutul lor. Sunt dispus să platesc pentru Dump . Vă mulțumesc. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări