marius_da Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Adresa mea este [email protected]. La Mulți Ani tuturor și mulțumesc mult, d-lui Soldan! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Va salut, pentru posesorii de Generator de Impulsuri E0505 IEMI postez Schema de principiu placa P1 si se poate descarca de aici : http://www.mediafire.com/file/ribqizjo546jvl0/E0505%28SEG%29.pdf cu stima Soldan . La Multi Ani ! ELFORUM !. 2 Link spre comentariu
radu42 Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 E-0404 are cineva cartea tehnica ...este wattmetru directional..... ???? Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. , ma rog frumos daca puteti s-o postati . Cu multumiri anticipate . Link spre comentariu
YO8RNT Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Rog postarea schemei , eventual cartii tehnice daca se poate, a voltmetrului electronic universal E0401 IEMI. A fost postat candva pe postaonline, dar link-ul nu mai functioneaza. Sa multumim cu totii d-lui Soldan care a facut aici (si nu numai aici) un efort de postare scheme si manuale, incat datorita domniei sale multe aparate au fost readuse la viata. Pentru solicitarea mea voi ramane profund indatorat. Link spre comentariu
Jhn Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Va salut, am primit cadou aceasta sursa de tensiune functionala, exista cumva o carte technica pentru ea ? Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Am avut in dotare o asemenea sursa prin 1987. Nu a venit insotita de nici o carte tehnica. Schema o poti scoate foarte usor daca o desfaci. Cea mai de pret componenta, din aceasta sursa, este acel autotransformator. Editat Februarie 27, 2018 de PINTI Link spre comentariu
Jhn Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Multumesc de raspuns! , am observat si eu ca nu este chiar asa de complicata, dar am zis sa intreb.... Link spre comentariu
Vizitator ElectricMan Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Mai exista un link cu manualul service pentru generatorul de semnal E0503? Multumesc. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 (editat) ptr e0503 uite topic aici cu link, dar nu stiu daca mai e valid, incearca sa vb cu userul @ Soldan Constantin ca el a postat manualul. Editat Martie 2, 2018 de craciun Link spre comentariu
mojnost Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 As dori manualul osciloscopului E-0110 daca il mai are cineva prin calculator sau daca stie cineva un link valid. Stiu ca a existat in 4share uploadat de dl Soldan Ctin, a existat pe niqro dar in prezent nema... Pacat de mumca dentru postarile din acest topic, este de apreciat, din pacate nu s-a gasit o metoda de durata pentru uploaduri. Multa documentatie pentru AMC IEMI se gaseste pe un sait al vecinilor maghiari, https://elektrotanya.com/iemi_e0110_oscilloscope_sch.pdf/download.html Am doua asemenea osciloscoape si as vrea sa ma uit nitel prin ele ca sa decid viitorul lor, m-ar ajuta manualul cu descrierea, schema am luat-o de pe saitul mentionat. Multumesc anticipat pentru orice indicatie. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Va salut, aveti MP cu stima Soldan. Link spre comentariu
Vizitator ElectricMan Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Multumesc, dl. Craciun. Dl. Soldan, am primit mesajul dv. pe privat dar mesajele mele nu ajung, cred ca din cauza ca n-am nu stiu cate mesaje scrise. Am cautat pe aici schema pentru generatorul E0503 dar nicio adresa nu mai este valida. Daca dv. stiti vreo adresa unde as putea sa gasesc schema v-as fi recunoscator. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator ElectricMan Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Multumesc, dl. Soldan pentru schema E0503 si pentru tot extraordinarul efort depus si disponibilitatea d-lui de a ajuta pe toata lumea. Link spre comentariu
marian_19 Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Sarbatori fericite tuturor. Editat Aprilie 6, 2018 de marian_19 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum