Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Sa traiti,am reusit de am scanat Manualul Service Generator de Functii E 0507 I.E.M.I. 300dpi A4 color pdf comprimat sper sa fie de calitate si se poate descarca de aici :  http://www.postaonline.ro/1ask6rn4d9rx/GENERATOR_DE_FUNCTII_E_0507__SEG__6-03-2015..o.pdf.html .Multumesc foarte mult domnului I.M. pentru documentatia oferita. Cu stima Soldan.

Schema Generator de Functii E0507 I.E.M.I. 300dpi color pdf comprimata sper sa fie de calitate se poate descarca de aici :  http://www.postaonline.ro/m2f9aebqvj99/E0507_SCHEMA_28-02-2015__SEG_.o.pdf.html .Multumesc foarte mult domnului I.M. pentru documentatia oferita.Cu stima Soldan.

Link spre comentariu

nu e rau. asa se faceau lucrurile atunci. se scarpinau cu mana dreapta la urechea stanga. tu ai fi facut un voltmetru cu discrete (schema de la e0308) cand se fabrica 7107 la microelectronica? partea de genarator era plina de bule de cositor si de "antene" ca si la versatester, ca altfel nu mergea

Editat de almarghi
Link spre comentariu

Ce sa zic ... ce as fi facut eu e putin important . Poate proiectul cu voltmetru din discrete e anterior aparitiei lui 7107 ... se facea si acela cand se mai aduceau cipuri din RDG ... , precum seria Z 80 si alte cele ... " produse " de Microelectronica . Am facut destula anticamera la Microelectronica , unde lucrau colegi de - ai mei ... in ultimii ani se sistase importul de C - MOS , ca si de toate cele ... chipurile se produceau in tara ! In fine , eu am un 0507 ... respecta ce scrie in cartea tehnica . O scula vestica ar goli semnificativ buzunarul , cel putin pe al meu ... L - am preluat " beteag " bine ... si am muncit destul la el ... In sfarsit , arata bine ca decor ... atunci cand nu - l folosesc !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Rog pe cineva sa posteze cartea tehnica pentru E0502 IEMI  varianta 1983 preferabil completa. Ma intereseaza schema de afisaj. Linkurile in care era posta aceasta carte tehnica sunt moarte. 

Va multumesc

Editat de lrai
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări