Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

Postări Recomandate

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
La 23.03.2017 la 20:31, SOLDAN CONSTANTIN a spus:

Va salut,in aceasta seara voi posta Cartea Tehnica a aparatului TIC 900 PLUS I.E.M.I. 300dpi, gri, comprimat pdf si se poate descarca de aici : https://www.4shared.com/office/GKqLvwAKca/TIC_900_PLUSo.html multumesc foarte mult domnului todicri pentru documentatia oferita cu stima Soldan .P.S. urmeaza schema .....

Cu deosebit respect pentru munca depusa de dvs...  toate linkurile pana la asta au functionat perfect. Cele trei legate de TIC900 nu mai functioneaza.

Link spre comentariu
La 11.04.2021 la 16:02, Florin 22 a spus:

Cartea tehnică o am, va trebui să o caut.

De regulă se șterg memoriile EPROM. 

Dacă la dumneavoastra nu sa întâmplat asta,am nevoie de conținutul lor. Sunt dispus să platesc pentru Dump . Vă mulțumesc. 

Daca va mai trebuie continutul lor, ziceti-mi unde sa vi le trimit. Sunt pentru varianta codificata intern "SAMT 002". La schimb va rog scanati toata cartea tehnica. Daca nu aveti unde o pune public, am eu un server unde il pot urca sa fie disponibil nonstop.

Editat de skaarj
Domnu Cucu mi-a ciugulit din litere.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări