Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manuale Service AMC I.E.M.I.

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...

Bună ziua și la mulți ani, am trecut în anul 2020 !
După ceva ore de căutări pe Google și pe Elforum, am găsit topicul dedicat aparaturii produse de către IEMI și sper să am răbdare să citesc paginile anterioare, scriu aici manualele IEMI pe care le dețin.
Prin urmare, dețin în format fizic următoarele manuale:
1-a). Carte tehnică
a) radiotelefon mobil tip RTM1-MF-S (SD), .... RTM4MF-S(SD),
b) radiotelefon fix tip RTF-1MF-S(SD), .... RTF-4MF-S(SD),
ambele sunt în același manual;
1-b). Carte tehnică radiotelefon mobil tip RTM-MF-S (probabil prima versiune!?);
2. Carte tehnică frecvențmetru numeric tip E-0204;
3. Carte tehnică multimetru numeric E-0304;
4. Carte tehnică generator de funcții E-0507;
5. Carte tehnică osciloscop E-0110;
6. Carte tehnică multimetru electronic tip E-0403;
7. Carte tehnică sursă dublă stabilizată de tensiuni continuă 2x40V / 1,2A tip I-4102-M.
Printre aceste cărți, am găsit și
8. planșele de la Frecvențmetrul 10Hz-120MHz IEMI E-0208 însă fără Cartea Tehnică ! !
Am scotocit prin teancul de manuale și văd că au și scheme planșe (unele copiate pe ozalit), le copiez pe un scanner A4 (nu am scanner A3 !). Cele pe ozalit nutresc speranța că le voi scana bine. Cele în format A3 le pun într-un fișier PDF de așa manieră ca să se ”intersecteze” ! O să fie un chin pt. formatele A2, A1, ... !
Sper ca administratorii acestui topic să fie de acord cu încărcarea lor aici (ce bine ar fi ! - să îmi spună și dimens. totală a fișierelor) deoarece am ”prostul obicei” de a le scana la rezoluții căt se poate de mari în .pdf (450-500-600), le voi scana în scală de gri însă mă voi limita la a le scana color numai și numai dacă este neapărat necesar ! (se pare că din ce am răsfoit aici nu sunt pagini color !) Știu că administratorii se vor supăra foarte tare pe mine pt. intenția mea de a urca pe rezoluții mari dar consider că pot fi de un adevărat folos acestei comunități al Elforum și consider , de asemenea că aceste postări este precum o mină de aur de 24 K ! !
;) Nu vreau să le mai urc pe diverse servere cu durată mai mică sau mai mare / limitată de stocare !
Nu vând și nu schimb niciun fel de manual.
Deoarece aceste manuale au multe pagini și multe scheme (sunt cam grosuțe !), dați-mi timp să le scanez (eventual 1-2-3 săptămâni, poate și instant !), profit de această ocazie să scriu și azi că am ceva timp liber !
Domnule Șoldan, sper că nu vă veți supăra pe mine că vă fac concurență deși postându-le aici eu nu câștig absolut nimic dimpotrivă pierd f.f. mult timp ! Sper să vă fiu și dumneavoastră de ajutor ! :)
Am văzut că nu sunt următoarele:
1-a) radiotelefon mobil tip RTM1-MF-S (SD), .... RTM4MF-S(SD),
1-b) radiotelefon fix tip RTF-1MF-S(SD), .... RTF-4MF-S(SD),

7. I-4102-M.

8. planșe E-0208 (fără carte tehnică).
Vă rog să îmi lăsați mesaj aici în caz că doriți să scanez ceva !
Vă doresc multă sănătate și sărbători fericite !!

Editat de tkdr
Adaugare
Link spre comentariu

Buna ziua

Mesajul dvs. a venit foarte bine pentru mine. Am doua RTM-4FM pe care nu le-am testat. As dori daca se poate caietule service de la ele.. Mai am o intrebare. stiti cumva de unde pot gasi baterii sau carcase de baterii pentru ele?  Aveti cumva si schema de la incarcator ? Multumesc.

Link spre comentariu
La 08.01.2020 la 9:12, GIL41 a spus:

Mai am o intrebare. stiti cumva de unde pot gasi baterii sau carcase de baterii pentru ele? 

Cu bateriile nu cred sa fie o problema, acum se gasesc destule marci. Originalele erau nichel cadmiu, de 600mAh, frantuzesti, parca sacht scria pe ele, daca retin bine. Acum cele mai slabe sunt de 1000mAh. Cu suportul care le tine pe toate 10 bc la un loc, e mai dificil. Am avut un asemenea suport dar nu mai stiu de el de multa vreme. Dupa ce s-au distrus elementii nu i-am mai tinut socoteala, dar nici nu m-am consumat pt asta, pt ca nu am avut nevoie. Daca dau de el, dau de stire. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
1 oră în urmă, Jhonny a spus:

@GIL41Buna ziua!Va trimit alaturat schema de incarcator pentru acumultori a Radiotelefonului tip RTP . Incarcatorul a fost construit in doua variante. Caseta originala a RTP-ului continea 10 acumulatori de 1,2v/600mA.

Incarcator de Acumulatori tip IART 2 var.2.pdf 507 kB · 6 downloads Incarcator de Acumulatori tip IART 2 var.1.pdf 398 kB · 7 downloads

Buna ziua. Va multumesc pentru ajutor si efort. Daca mai gasiti si un acumulator uzat sau fara elemente ar fi extraordinar. Cu respect. Gil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări