csl1131 Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 ce parerea aveti de el???? eu personal am o parere ff buna, dar problema e ca are multe piese, dar pt ca se aude f bine,zic eu acest lucru nu ar fii o problema pt cineva care vrea in primul rand fidelitate, si in al 2-lea rand si ceva putere adica totusi 300W @8 ohmi si 600@4 (alimentare de pana la +/-95V)nu sunt tocmai de aruncat..... schema : http://users.ece.gatech.edu/~mleach/superamp/ si varianta mai mica : http://users.ece.gatech.edu/~mleach/lowtim/ ma batea gandul sa ii refac cablajul (si protectia) pt 6 perechi de 2sc5200 in loc de 4 perechi mj15003/004 si sa il fac cu finalii sau in linie pe o parte sau la mijloc sub cablaj si sa se prinda de un radiator cu fundul drept (eventual decupat sau nu acolo unde vin pusi finalii) si ziceam ca poate daca mai intereseaza pe mai multi cablaje sa facem cateva la o firma sau undeva si impartim costurile de productie ce ziceti ar fii doritori ??? p.s. ce parere aveti de acest amp..vreau pareri.. eu stiu parerea mea, ca se aude ff bine, l-am auzit la cineva si mi-a placut mult cum se auzea ...deci pareri,ce va place si ca nu va place la el??? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 eu sunt doritor de cablaje :rolleyes: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 E pe diyaudio cablaj pt tranzistori in TO-247Nu stiu daca e si pt superleach.Am vrut sa fac si eu cu 2sc5200, dar nu m-am mai complicat, mai ales ca nu era ampliful meu si am facut leach amp varianta originala cu mj15003. Link spre comentariu
Enigma86d Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 Voi ce parere aveti despre cele doua protectii: cu limitare a curentului de iesire si cu intoarcerea curentului la 0. Care o preferati? Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 27, 2006 Partajează Postat Iunie 27, 2006 Si pe mine m-ar interesa doua daca nu ies foarte scumpe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum