Vizitator Cosmin14 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Am verificat toate legaturile,am demontat lampa,am belit ochii,am tras de ele,insa totul pare in regula.Alte tuburi nu am,dar voi incerca si varianta cu tuburile cand imi vine comanda.In schimb,s-a intamplat alta chestie.Am scos capacul lampii (cel dintre neoane si droser) si am uitat sa-l pun la loc.De doua zile de cand l-am scos lampa merge si 8h/zi.Oare din cauza lui nu avea destula "aerisire" si se incingea? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Foarte posibil, droselul se incalzeste destul de tare in mod normal, daca nu avea gauri de aerisire, se supraincalzea si poate facea scurt intre spire. Asigura-i gauri de ventilare daca il folosesti mult. Link spre comentariu
Vizitator Cosmin14 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Capacul acela sigur nu il mai pun la loc caci nu se observa. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Nu e o problema crapatura aia, verifica ce am spus.E problema, fiindca se infiltreaza vapori de apa din atmosfera pe acolo=scurt intre spire=reactanta mica, deci curent prea mare prin tub, adica stingerea plasmei. Sau distrugerea/imbatranirea prematura a tubului. Asa se intampla si cu drossel-urile Philips Made in Turkey. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum