Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare scanner radio - acumulatori vs alimentator

Vizitator DPS

Postări Recomandate

Problema s-ar putea să fie alta. Cablul alimentatorului funcţionează pe post de antenă şi e posibil să influenţeze recepţia. Eu aş pune nişte şocuri după mufa de alimentare.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

6

• gauss

2

• gica70

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator DPS

Buna ziua si La Multi Ani !Ce sunt acelea "socuri" ? Voi incerca si varianta asta, intre timp am constatat ca la aceeasi pozitionare fizica a scannerului / antenei, receptia difera in functie de ce priza din casa folosesc pentru alimentarea lui :) Poate parea amuzant, dar la alimentarea intr-una din prize, receptia e putin mai buna decat la alimentarea intr-un UPS conectat in alta priza.

Link spre comentariu

Aveti aici o poza cu un exemplu de filtru de radiofrecventa pus pe alimentare. Spirele pot fi chiar din cablul de alimentare trecut prin toroid.Se poate incerca prin trecerea cablului printr-un tor de dimensiuni mici recuperat din cablurile VGA de la monitoare defecte.O vizita pe la un atelier de depanare nu strica, vi-l vor da moka.Toruri mici se mai gasesc si in becurile economice defecte.

post-21106-139829732621_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări