Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

Postări Recomandate

Incepand cu data de 1 August 2019 , pcb-urile simplu placat realizate pe suport FR4 ,( grosime suport = 0,5 mm , Cupru = 35um ) cu suprafata/ pcb,  de max. 50 cm2 au un cost unic de 10 RON***/ bucata.

*** Plan masa max. 50% 

Stanare = GRATUIT

Gaurire = GRATUIT 

Silkscreen ( masca componente) = GRATUIT

Cantitate minima :   3 pcb-uri 

Cantitate maxima 6 pcb-uri 

Nu exista taxa de urgenta. 

Realizare: exclusiv in weekend-uri.

Nu exista o anumita prioritate in ordinea realizarii acestora, singurul criteriu fiind data primirii sumei aferente executiei acestora, cu transport inclus

( EXCLUSIV prin Posta Romana, cu Confirmare de Primire)

Multumesc anticipat pentru intelegere, 

Mihai

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua, am nevoie de un cablaj pt un proiect personal, datorita faptului ca nu am deocamdata un traf de 24V AC, va trebui sa micsorez tensiunea de intrare a unuia de 30V pana ajunge la 24V. In consecinta doresc 10 placute pt schema de mai jos, este preluata de pe Youtube, nu-mi apartine, doar am refacut desenul. Va rog sa aveti in vedere ca triacul are nevoie de un radiator mic spre mediu si cablajul trebuie realizat ca atare. Va multumesc.

P.S. Vreau 10 placute deoarece pt o singura bucata deranjul este prea mare plus ca piesele comandate de pe Ebay sunt in loturi de 10.

Scan0002.jpg

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Adadu a spus:

Buna ziua, am nevoie de un cablaj pt un proiect personal, datorita faptului ca nu am deocamdata un traf de 24V AC, va trebui sa micsorez tensiunea de intrare a unuia de 30V pana ajunge la 24V. In consecinta doresc 10 placute pt schema de mai jos, este preluata de pe Youtube, nu-mi apartine, doar am refacut desenul. Va rog sa aveti in vedere ca triacul are nevoie de un radiator mic spre mediu si cablajul trebuie realizat ca atare. Va multumesc.

P.S. Vreau 10 placute deoarece pt o singura bucata deranjul este prea mare plus ca piesele comandate de pe Ebay sunt in loturi de 10.\

Au existat cereri similare in urma cu cateva luni de la cativa useri de pe alt forum insa avand in vedere lipsa izolarii galvanice de reteaua de c.a . ce prezinta o tensiune la min 230V necesita o proiectare atenta si cunoasterea exacta a componentelor utilizate ( gabarit , tip ) semireglabil si condensator.

Proiectarea pcb-ului se poate justifica pentru o cantitate de min 100 bucati.

Am precizat deja in acest topic ca nu "desenez" / proiectez pcb-uri ( exceptie proiectele personale) , insa pot veni in sprijinul celor ce doresc pcb-uri pentru montaje simple (educative) cantitatea max. 5 pcb-uri. Proiectarea + realizare in limita timpului disponibil , exclusiv in weekend-uri.

Se gasesc pe piata "dimmere"  similar de simple,  cu o reala problema de siguranta in exploatare referitor la eleectrosecuritate.

Nu recomand schema prezentata de dvs.

Editat de msdesigner
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

PCB-urile dublu placat cu dimensiuni intre 50x50 mm - 100x100 mm => au un cost unic *  = 100RON , incepand cu 20 aprilie 2020.

*  -  1 bucata cu dimensiunea in intervalul de dimensiuni precizat ( fara panelizare )

-   transport inclus Posta Romana (cu confirmare de primire)

-   expediere : in max. 15 zile calendaristice de la primirea sumei aferente realizarii cu transport inclus

-   nu se realizeaza vias-uri ( vor fi realizate de catre solicitant)

-  pentru DUBLU PLACAT , fisiere = brd. ( Eagle).  Nu se realizeaza pcb-uri din fisiere GERBER

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări