Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

1.Numarul maxim de pcb-uri ce pot fi realizate / solicitant este de 10 bucati , in cazul in care dimensiunea unei placute este de maxim 140 x 90 mm simplu placat.

Cantitatea minima :  o bucata.

2. Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV prin Posta Romana cu CONFIRMARE DE PRIMIRE.

Plicurile se expediaza   o singura data, la fiecare 3 saptamani in ziua de luni.

3.  Plata : 100% avans in cont bancar ( include si cheltuieli de transport) 

Expediere : maxim 3 saptamani de la data primirii sumei respective. 

Editat de msdesigner
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

1.Costul de realizare al circuitelor imprimate (cu transport inclus), si conditiile de realizare se prezinta exclusiv pe adresa privata de e-mail. ( exclus mesagerie forum , telefon sau adresa de e-mail ce apartine unei firme)

2. Fara adresa postala locativa a solicitantului ( inclusiv codul postal ) nu se pot prezenta detalii ( cost de realizare , data expediere).

3. Expediere : EXCLUSIV prin Posta Romana cu Confirmare de Primire , NUMAI la adresa de domiciliu a solicitantului.

Multumesc pentru intelegere, 

Mihai

Editat de msdesigner
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna dimineata.

M-ar interesa si pe mine.

Am cablajul desenat, dar e in format png nu pdf sau facut cu programe specializate. Daca il trag ca pagina A3 iese la dimensiunea care imi trebuie.

Am mai facut alte cablaje in acest mod cu clorura ferica si n-am avut probleme la dimensiune, doar la calitatea corodarii.

Cablajul e mic (70 x 18 mm) dar imi trebuie multe bucati (minim 10 la prima comanda, daca totul e ok fac alta comanda). 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Cosmin3 a spus:

Buna dimineata.

M-ar interesa si pe mine.

Am cablajul desenat, dar e in format png nu pdf sau facut cu programe specializate. Daca il trag ca pagina A3 iese la dimensiunea care imi trebuie.

Am mai facut alte cablaje in acest mod cu clorura ferica si n-am avut probleme la dimensiune, doar la calitatea corodarii.

Cablajul e mic (70 x 18 mm) dar imi trebuie multe bucati (minim 10 la prima comanda, daca totul e ok fac alta comanda). 

Va raspund exclusiv pe e-mail privat. 

Retrimiteti cererea la: [email protected] si fisier atasat cu cablajul respectiv.

Formatul este OK! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări