msdesigner Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE (masca componente a pcb-ului mai sus postat) Link spre comentariu
msdesigner Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE ( suport = FR1 , strat cupru = 35 um) Link spre comentariu
msdesigner Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE ( SILKSCREEN-ul ( masca componentelor) a pcb-ului postat mai sus) Link spre comentariu
msdesigner Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb Link spre comentariu
msdesigner Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb ARGINTAREA este GRATUITA numai daca suprafata de cupru nu depaseste 50 % din suprafata placii. Link spre comentariu
msdesigner Postat Aprilie 7, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2019 (editat) 1.Numarul maxim de pcb-uri ce pot fi realizate / solicitant este de 10 bucati , in cazul in care dimensiunea unei placute este de maxim 140 x 90 mm simplu placat. Cantitatea minima : o bucata. 2. Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV prin Posta Romana cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. Plicurile se expediaza o singura data, la fiecare 3 saptamani in ziua de luni. 3. Plata : 100% avans in cont bancar ( include si cheltuieli de transport) Expediere : maxim 3 saptamani de la data primirii sumei respective. Editat Aprilie 7, 2019 de msdesigner Link spre comentariu
msdesigner Postat Aprilie 26, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Avand in vedere numarul mare de cereri ( preplatite) , ce trebuie onorate cu expedierea la data stabilita, noile cereri vor fi preluate incepand cu data de 20 Mai 2019. Multumesc pentru intelegere. Mihai Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 9, 2019 Autor Partajează Postat Mai 9, 2019 Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire). Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 25, 2019 Autor Partajează Postat Mai 25, 2019 Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire). Link spre comentariu
msdesigner Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 1.Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV cu Posta Romana, numai cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. 2. Plata 100% avans in cont bancar. Link spre comentariu
msdesigner Postat Iunie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2019 (editat) 1.Costul de realizare al circuitelor imprimate (cu transport inclus), si conditiile de realizare se prezinta exclusiv pe adresa privata de e-mail. ( exclus mesagerie forum , telefon sau adresa de e-mail ce apartine unei firme) 2. Fara adresa postala locativa a solicitantului ( inclusiv codul postal ) nu se pot prezenta detalii ( cost de realizare , data expediere). 3. Expediere : EXCLUSIV prin Posta Romana cu Confirmare de Primire , NUMAI la adresa de domiciliu a solicitantului. Multumesc pentru intelegere, Mihai Editat Iunie 14, 2019 de msdesigner Link spre comentariu
msdesigner Postat Iunie 22, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 PCB-urile platite in perioada 24 iunie - 5 Iulie 2019 vor fi expediate in data de 29 Iulie 2019. Link spre comentariu
Cosmin3 Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Buna dimineata. M-ar interesa si pe mine. Am cablajul desenat, dar e in format png nu pdf sau facut cu programe specializate. Daca il trag ca pagina A3 iese la dimensiunea care imi trebuie. Am mai facut alte cablaje in acest mod cu clorura ferica si n-am avut probleme la dimensiune, doar la calitatea corodarii. Cablajul e mic (70 x 18 mm) dar imi trebuie multe bucati (minim 10 la prima comanda, daca totul e ok fac alta comanda). Link spre comentariu
msdesigner Postat Iulie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2019 Acum 11 ore, Cosmin3 a spus: Buna dimineata. M-ar interesa si pe mine. Am cablajul desenat, dar e in format png nu pdf sau facut cu programe specializate. Daca il trag ca pagina A3 iese la dimensiunea care imi trebuie. Am mai facut alte cablaje in acest mod cu clorura ferica si n-am avut probleme la dimensiune, doar la calitatea corodarii. Cablajul e mic (70 x 18 mm) dar imi trebuie multe bucati (minim 10 la prima comanda, daca totul e ok fac alta comanda). Va raspund exclusiv pe e-mail privat. Retrimiteti cererea la: [email protected] si fisier atasat cu cablajul respectiv. Formatul este OK! Link spre comentariu
Cosmin3 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 (editat) V-am raspuns rapid pe e-mail privat, asa cum ati cerut. A ajuns mesajul meu? Deoarece n-am primit raspuns... Editat Iulie 23, 2019 de Cosmin3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum