Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

msdesigner

Postări Recomandate

38 minutes ago, hspinache said:

Obligatoriu cu FR1/ 1.5mm  sau se poate si cu FR4/ 1.5mm ?

Se pot realiza pcb-uri  si pe suport de fibra de sticla ( FR4) , fiind deja postate  in acest topic, zeci de poze ale pcb-urilor realizate pentru userii elforum si nu numai )

Grosimi disponibile: 0,5 - 1 -1,5 mm ( simplu placat ) , cupru 18-35um.

Pentru dublu placat (FR4)  : grosime 1 -1,5 mm , 18um strat cupru / strat.

Sunt disponibile si : CEM1 ( alb , 1 mm) , (CEM3 galbui - 1,5 mm) - numai simplu placat.

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

1. Nu realizez proiectarea pcb-urilor si plantarea componentelor ( exceptie facand proiectele personale)

2. Prioritate in realizare o au pcb-urile ce dispun de fisier .brd ( in Eagle ) simplu si/sau dublu placat.

3. Solicitarile (platite) pana la data de 07 Decembrie 2018 se vor expedia in data de 14 Ianuarie 2019.

Multumesc pentru intelegere. 

Mihai

Link spre comentariu
19 hours ago, Cosmyn said:

am si eu cateva cablaje de facut,,...cum am putea vb in privat

In prima postare a topicului aveti adrese de e-mail. 

De asermenea adresa de e-mail o gasiti pe toate pozele cu pcb-urile postate. 

Trimiteti cererea la:  [email protected]   , cu fisiere pcb atasate la email ( prioritate o au fisierele .brd  - in Eagle) 

Link spre comentariu

PCB-urile avand componente SMT cu o spatiere intre terminale  de max. 1,27 mm ,  in special cele avand capsulele circuitelor integrate de tip  QFP, FQFP ( sau similare ) (ex. QFP100, LQFP128) se pot realiza EXCLUSIV din fisiere  .brd ( EAGLE) pentru circuite imprimate simplu si/sau dublu placat.

NU se pot realiza din fisiere .pdf si/sau GERBER.

Multumesc pentru intelegere, 

Mihai 

Link spre comentariu

1. Nu realizez proiectarea pcb-urilor si plantarea componentelor ( exceptie facand proiectele personale)

2. Prioritate in realizare o au pcb-urile ce dispun de fisier .brd ( in Eagle ) simplu si/sau dublu placat.

3. Solicitarile (platite) pana la data de 21 Decembrie 2018 se vor expedia in data de 28 Ianuarie 2019.

Multumesc pentru intelegere. 

Mihai

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
34 minutes ago, dragangeorge72 said:

Buna ziua.Mai aveti un cablaj cu LM3914? Daca da,la ce pret ?

Salut George, 

PCB-urile pentru LM3914 postate in data de 29 Decembrie 2018 au fost realizate pentru un coleg de forum ( un forum international dedicat domeniului audio).

Acesta a dorit 6 bucati.

PCB-urile expediate in tarile EU , au alt cost fata de cele expediate  in Romania ( depinzand de multi factori )

Daca ar fi ramas unul , vi-l  ofeream GRATUIT. 

Numai bine,

Mihai

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări