Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

Postări Recomandate

Raspunsuri : postari #617 si #618

Monday,

Am precizat deja in topic:

NU se realizeaza pcb-uri dupa scheme electrice. (Timpul necesar proiectarii si costul acestora NU se justifica nici pentru 100 buc. - pentru pcb cu max 50 componente)

Schema electrica poate avea erori de proiectare, rezultand un pcb gresit (nefunctional)

-----------------------------------------------------------------------------

Jhn,

Am solicitat trimiterea fisierelor pe adresa de e-mail ca si atasament (nu link extern sau postare in topic)

Avand in vedere ca pdf-ul postat NU include NUMAI pcb-ul cu trasee negre, pcb-ul solicitat nu se poate realiza.

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Scuze pentru postarea mea,am copiat ael link,tot de pe forumul acesta(rog moderatorul sa-l sterga),cat despre refuzul "discret",nu-i problema....un bulgaras de smoala,putin diluant,si o seringa,am rezolvat problema.

Spor la mesterit !

P.S. Se poate sterge si acesta,ca sa nu se creada ca poluez aiurea.

Link spre comentariu

Cablaje_imprimate_ieftine_PCB

Placi de test personalizate. Placile de test au trasee ( NU numai pad-uri fara TRASEE)

Partea placata este ARGINTATA , stratul de cupru 35um sau 75 um.

Se pot realiza in varianta simplu si dublu placat.

Dimensiune maxima:190x140mm

Numar maxim bucati / model personalizat: 10 buc.

kb87f5.jpg

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Orice cerere trimisa la: [email protected] primeste un raspuns in max.12 ore din momentul trimiterii acesteia.

In cazul in care sunt solicitate alte informatii necesare prezentarii costului de realizare si nu se raspunde in max. 24 ore, LA TOATE INTREBARILE adresate, cererea este considerata anulata, FARA A SE TRIMITE UN E-MAIL de notificare.

NU pot fi realizate pcb-uri IN CURSUL SAPTAMANII, indiferent de suma oferita.

Link spre comentariu

PCB-urile scanate din reviste de electronica sau alta sursa ( internet), in mod OBLIGATORIU, trebuie sa contina NUMAI partea placata (Cupru), cu vedere dinspre piese sau dinspre trasee. Se va mentiona orientarea vederii si dimensiunile exacte la colturi.

PCB-urile ce au NUMAI componente suprapuse traseelor, nu pot fi realizate.

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Se pot realiza PCB-uri si pe suport FR4 avand stratul de cupru de 70um si 105um / fata placata.

Pentru 70um ........cost de realizare pentru simplu placat, incepand cu 30 RON /dm2.

Pentru 105um.....cost de realizare pentru simplu placat, incepand cu 60 RON /dm2.

Pentru 70um ........cost de realizare pentru dublu placat, incepand cu 45 RON /dm2.

Pentru 105um......cost de realizare pentru dublu placat, incepand cu 90 RON /dm2.

Cererile pentru 70um sunt de max.5% , iar pentru 105um, nu au existat cereri pana in prezent.

Link spre comentariu

Fisierele cu pcb-urile trimise spre realizare, FARA GAURI DE CENTRARE ( albe in pad-uri negru), NU pot fi realizate.

NU se accepta fisiere DRILL pentru gaurire.

NU se trimit pcb-uri fara operatia de gaurire.

Gaurirea este GRATUITA (NU inclusa in pret)

---------------------------------------------------------------

Nu se pot realiza pcb-uri cu fisiere: Proteus, OrCAD.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări