Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

msdesigner

Postări Recomandate

PCB-urile cu plan de masa / layer ( simplu si/sau dublu placat)  , cu suprafata acestuia intre 50% - 95% , au un cost de realizare :

- incepand cu 40 RON/dm2 ( simplu placat )

- incepand cu 60 RON/dm2 ( dublu  placat - ambele layere cu plane de masa > 50%))

Link spre comentariu

NU realizez pcb-uri dupa schema electronica.

NUMAI pcb-uri ce contin exclusiv imaginea cu trasee negre (la o rezolutie de min.600 dpi)

Pentru o calitate cat mai buna a executiei se recomanda fisiere: EAGLE (.brd) - pentru dublu placat sau ExpressPCB pentru simplu placat.

Link spre comentariu

Pentru suport FR1 si FR2 simplu placat, 1,5 mm, strat cupru = 35 um, dimensiunea maxima disponibila este de 500x300 mm.

Valabil si pentru CEM1 alb , 1 mm , simplu placat, strat cupru 35 um.

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Revin la dvs. curand conform celor precizate pe adresa privata de e-mail.

Salut,Am nevoie de un cablaj pe FR4 de 1mm de dimensiuni 286mm x 62mm.Jpeg pads + gauri - desen la scara 1:1 

Link spre comentariu

Nu se pot trimite kit-uri asamblate pe adresa mea locativa in vederea copierii pcb-ului si popularea placilor conform kit-ului original. 

Cei ce doresc acest mod de realizare sunt rugati sa redeseneze pcb-ul la scara 1:1, urmand a se trimite fisierul ( de preferat .brd - EAGLE) , in vederea realizarii acestuia. 

Achizitionarea si lipirea componentelor se realizeaza de catre solicitant. 

Multumesc pentru intelegere,

Mihai

Link spre comentariu

Cererile sosite in weekend nu pot fi onorate ( pcb-uri trimise) in cursul saptamanii urmatoare, avand in vedere ca suma trebuie primita cel tarziu Joi , pentru expediere plic in ziua de Luni.

Salut
Un pret pentru 3 cablaje simplu placat  dimensiuni 50/52mm

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

NU se poate prezenta costul de realizare ( cu transport inclus, prin Posta Romana) , in cazul in care se trimite NUMAI dimensiunile pcb-ului respectiv. 

Lipsa fisierului cu pcb-ul atasat e-mail-ului, conduce la anularea solicitarii respective. 

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

PCB simplu placat , suport FR4 , 0,5mm grosimea suportului, 18 um strat cupru

--------------------------------

Inclus:

-gaurire

-stanare ( pcb-uri cu max. 50 % plan de masa)

- cost expediere : prin Posta Romana cu Confirmare de primire

----------------------------

1 bucata ( dimensiune max.100x100 mm) = 50 RON

Link spre comentariu

Salut @msdesigner,

Te rog spune-mi daca ma poti ajuta cu confectionarea a PCB-ului pentru receptorul sincrodina proiectat de @cirip, iti trimit fisierele pe emailul [email protected] , deoarece aici nu mai imi dau seama cum le pot atasa la post :)

Astept o o confirmare, un pret , timpul de executie si modalitatea de plata.

Multumesc mult ,

Daniel

Editat de craciun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări