Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

msdesigner

Postări Recomandate

Circuite-imprimate-ieftine, suport FR4 
PCB-urile de mai jos NU au beneficiat de STANARE.
STANAREA este gratuita , NUMAI pentru pcb-uri cu trasee avand latimea acestora < 2 mm si FARA plan de masa. 
Posted Image
Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Cablaje-imprimate-ieftine, suport CEM3 profesional 

Stanare = Gratuit 

Gaurire = Gratuit

SILKSCREEN = GRATUIT
Mai jos va prezint masca componentelor ( silkscreen-ul ) aferent pcb-urilor mai sus postate.

Posted Image

Link spre comentariu
SILKSCREEN-ul, poate fi realizat desigur, in cazul cablajelor imprimate simplu strat prin corodarea layer-ului TOP.
In varianta prezentata se va putea folosi NUMAI laminat dublu placat FR4, costul de executie find similar cu cel al pcb-urilor dublu placat, fara plan de masa.
Link spre comentariu

1.  NU sunt acceptate fisierele GERBER. ( numai .pdf , .jpeg , .bmp , .gif , .tiff , brd, .pcb).

2. In vederea realizarii gauririi pad-urile trebuie sa aiba gauri de centrare, pozitionate concentric in fiecare pad ( pad=negru , gaura centrare = alb)

- PCB-urile cu pad-uri complet negre NU pot beneficia de gaurire precisa.

- Diametrul interior al pad-urilor (diametrul gaurii de centrare) trebuie sa fie cu cel putin 0,05 mm mai mare fata de diametru de gaurire (al burghiului).

(Exemplu: pentru gaurire cu 0,7 => diametru gaura centrare = minim 0,75 )

- Diametrul gaurilor poate fi: 0,3 - 0,4 - 0,5 - 0,6 - 0,7 - 0,8 - 0,9 - 1,0 -1,2 - 1,4 - 2 -2,5 - 3,0 - 3,5 ( + diverse diametre <10mm)

- NU se pot realiza gauri cu diametrul dorit, in cazul diametrul interior al pad-urilor nu permite acest lucru. (pentru a nu deteliora coroana interioara a pad-urilor si chiar distrugerea acestora).

Va multumesc anticipat pentru intelegere.

Mihai

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Stanare = Gratuit 

Gaurire = Gratuit

Pentru realizarea pe suport CEM3 profesional costul/ placuta ( < 50x50mm) = 5 RON ( pretul este valabil pentru 6 placute identice)  = VALABIL pana la 15 Ianuarie 2016.

Mai jos va prezint 10 placute < 50x50mm.

Posted Image

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

La multi ani ELFORUM, tuturor membrilor acestuia, vizitatorilor ocazionali ai acestui topic si ai tuturor sectiunilor forumului.

------------------------------------------------------------

Stanare = Gratuit 

Gaurire = Gratuit

Pentru realizarea pe suport CEM3 profesional costul/ placuta < 50x50mm) = 5 RON ( pretul este valabil pentru 6 placute identice)  = VALABIL pana la 15 Ianuarie 2016.

Mai jos va prezint 10 placute < 50x50mm.

SILKSCREEN-ul este GRATUIT

Mai jos este prezentat silkscreen-ul pcb-urilor postate mai sus.

Posted Image

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

1. Numarul maxim de pcb-uri identice este de 5 buc, NUMAI daca suprafata maxima / placuta este de max. 100 cm2.

Pentru suprafete  >100 cm2, numarul maxim poate ajunge la max. 1 buc ( ex. PCB290x190mm)

2. NU se realizeaza pcb dupa SCHEMA ELECTRICA. ( numai din fisiere ce contin pcb-ul respectiv, fiind deja prezentate in acest topic)

Se vor da curs NUMAI cererilor ce indeplinesc conditiile minime de realizare impuse.

Multumesc pentru intelegere, 

Mihai

LA MULTI ANI!!Sint din Tirgoviste si as dori 5 cablaje pt o sursa.Daca va trimit schema pe PM imi faceti dv .cablujul?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Buna ziua....nu puteti primi mesaj privat.

2 pcb-uri de aprox. 15x9 cm fiecare ..puteti face va rog?
Cred ca am trimis si mail dar am vrut sa ma asigur ca a ajuns ceva la dvs.
Astept un raspuns cu un pret pentru 2 bucati simplu placate,cu gaurile date (daca se poate) si silkscreen. O zi minunata va doresc. Multumesc 
Florin  0724.812.897
Link spre comentariu

Amplificatorul audio APEX A33 este solicitat de cativa colegi de forum (10 placi - ( precomenzi)  in max 2 luni )

In acest caz se poate ajunge la 80 RON/set ( 2 placi) cu gaurire si silkscreen , transport inclus.

Buna ziua....nu puteti primi mesaj privat.

2 pcb-uri de aprox. 15x9 cm fiecare ..puteti face va rog?
Cred ca am trimis si mail dar am vrut sa ma asigur ca a ajuns ceva la dvs.
Astept un raspuns cu un pret pentru 2 bucati simplu placate,cu gaurile date (daca se poate) si silkscreen. O zi minunata va doresc. Multumesc 
Florin  0724.812.897

Link spre comentariu

Prezentarea pretului de realizare a circuitelor imprimate, se supune unor termene si conditii prezentate INDIVIDUAL pe adresa privata de e-mail.

NEPREZENTAREA  si/sau NERESPECTAREA  in totalitate a informatiilor solicitate pe e-mail conduce la anularea cererii respective, fara o notificare prealabila.

Toti solicitantii primesc raspuns la  cererea respectiva in max. 12 ore ( normal in 2 ore) 

Multumesc pentru intelegere,

Mihai

Link spre comentariu

In acest moment NU pot fi onorate noi cereri ferme de realizare pcb-uri, intrucat a fost atins numarul maxim de circuite imprimate  ce pot fi realizate si expediate in max. 30 zile calendaristice  (pcb-uri preplatite).

In consecinta, rog colegii de forum si vizitatorii ocazioanali ai acestui topic sa revina cu cererea respectiva dupa data de 15 feb. 2016.

Va multumesc.

Mihai

Editat de msdesigner
Link spre comentariu

Costul de realizare al pcb-urilor dorite poate fi prezentat NUMAI daca:

1. se primeste adresa postala completa (cea locativa) , inclusiv  codul postal

2. se trimit fisierele necesare realizarii pcb-urilor.

3. se accepta termenul de realizare/expediere.

Numai bine, 

Mihai

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări